Min bedste kollega
 

 

Ideen bag

Idéen bag Complete Event opstod fra vores fælles interesse for enkelthed, kvalitet og god underholdning. Complete Event er, som navnet antyder, et koncept, hvor man som kunde får en færdig og komplet løsning, der både rummer en sjov aktivitet og mulighed for spisning. Vi har et helt unikt udvalg af sjove og anderledes aktiviteter, der kan være med til at skabe glæde og sammenhold blandt kollegaerne.

 

Funbuilding og spisning

Om I vælger en aktivitet med eller uden spisning er jeres valg. Vi har været så privilegerede at have fået lov til at indgå et samarbejde med nogle af Københavns hotteste spisesteder. Det giver os den mulighed, at vi kan tilbyde en helt suveræn madoplevelse som afslutning på en firma- eller aktivitetsdag med kollegaerne.

Hvem er vi?

Vi er to ambitiøse og glade barndomsvenner, som er meget enige om, hvor vigtigt det er, at man trives på sin arbejdsplads og altid har fokus på arbejdsglæde. De fleste af os bruger faktisk mere tid sammen med kollegaerne end med familien, og lige netop derfor var det også vigtigt for os, at skabe et koncept, der kan hjælpe virksomheder og medarbejdere med at lære hinanden bedre at kende, igennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. For os er det vigtigt, at det er sjovt og rart at være sammen med kollegaerne og at man glæder sig til at gå på arbejde. Det er i hvert fald den filosofi og ambition, vi praktiserer her hos os.

 

Glade medarbejdere giver bedre resultater

Vi tror på, at glade og tilfredse medarbejdere yder mere på arbejdspladsen og er mere loyale overfor virksomheden. Det er ligeledes dokumenteret, at et godt og sundt arbejdsmiljø nedbringer sygefraværet og øger resultaterne - glade medarbejdere giver ganske enkelt bare bedre resultater.