Pakke 1

 

pexels-photo-529599.jpg
 

Droneflyvning, Champagnesmagning & Restaurant Retour Steak

 

Tid: 5-6 timer

Antal: Min. 20 personer

Sted: København

Pris: 1.250,- pr. person, ekskl. moms

Droneflyvning

Udstyret med en drone, har I som hold til opgave, at aftale, hvordan I vil navigere og flyve dronen igennem forhindringsbanen, før de andre hold. Hver gruppe bliver udstyret med deres egen drone, som er indstillet efter niveau, så vi sikrer, at alle kan være med, og er klar til kamp i det afsluttende og nervepirrende kapløp mod de andre hold. 

 

Champagnesmagning

I får hos Complete Event en yderst eksklusiv oplevelse for både nye som erfarne champagneelskere. Vores champagneimportør sammensætter smagningen efter jeres behov og ønsker, hvilket gør, at I altid får en helt unik oplevelse med spændende og nye flasker fra forskellige uafhængige vinproducenter. 

   
   
   
   

  pexels-photo-239466.jpg
   

  Restauranten

  RETOUR STEAK er et kvalitets Steak House med fokus på gode, smagfulde bøffer krydret med det bedste fra årstidens råvare. Temaet er travl bistro og kernen i hele oplevelsen er, at kunden få en afslappet og uformel oplevelse, som også afspejles servicestilen. 

  Det enkle og elegante bistrolokale skriger kvalitet, uhøjtideligehed og højt tempo. Menukortet byder på et udvalg af, charcuterie, tre til fire forskellige forretter, kød fra blandt andet Uruguay, USA og Australien, samt sprøde fritter med den populære Oubæk’s hjemmepiskede Béarnaise. Er man ikke i bøfhumør, bydes der på en halv eller hel hummer, burger eller klassisk steak tatar. Til sukkergrisene kan dessertkort byde på flere klassiske desserter, efter middagen.

   

  Menu

  350g Ribeye

  Pommes Frittes

  Hjemmerørt Bearnaise

  Grøn salat

  1 fadøl eller 1 glas vin

   
   
   
   

   

   

  IMG_3433.jpg
   

  Forespørg på denne pakke nu