Alt samlet i én løsning

Vi har gjort det endnu nemmere for jer at vælge en aktivitet og middag til jeres næste firmadag. Baseret på de mest efterspurgte aktiviteter og spisesteder, har vi sammensat 3 pakker med aktiviteter og middag. Klik ind og læs mere om pakkerne nedenfor.

 

Pakke 1

Droneflyvning, champagnesmagning & restaurant Retour Steak

Vi har valgt droneflyvning, der er en rigtig sjov og tempofyldt aktivitet, hvor I som hold skal gennemføre en forhindringsbane. For at holde på den gode stemning vil en champagnesmagning være oplagt som en god start på aftenen. Når boblerne er steget til hovedet og humøret er på sit højeste, foreslår vi en lækker middag på Retour Steak, som byder på alt fra hummer til saftige bøffer.

 

Pakke 2

Lav en reklamefilm, cocktailkursus & restaurant Rebel

Vi har valgt Lav en reklamefilm, der er en rigtig sjov og kreativ aktivitet, hvor I som hold skal filme en parodi på et kendt brand. Som opfølgning på grin og grimasser er vores cocktailkursus en god måde at holde stemningen i vejret og vække appetitten inden maden. Når appetitten er vækket, foreslår vi en udsøgt middag på Restaurant Rebel, som byder på alt det bedste fra det franske bistrokøkken.

 

Pakke 3

Photo Challenge, vinsmagning & restaurant Pluto

Vi har valgt Photo Challenge, der er en rigtig spændende og grænsesøgende aktivitet, hvor I som hold skal dyste i en digital skattejagt. Når I har grint og grædt i den friske luft, er det oplagt med en vinsmagning, hvor I tages med rundt i den røde og hvide verden under kyndig vejledning. foreslår vi en middag på Restaurant Pluto, der på ægte family style manér serverer det bedste af årstidens råvare.