Inddragende

Photo challenge

pexels-photo-97899.jpg
 

Udfordringen

I Photo Challenge dystes der i en spændende og udfordrende digital skattejagt, hvor kreativitet, samarbejde og effektivitet er nøgleord for at vinde

Photo Challenge er en af vores mest populære teambuilding aktiviteter, da spillet indeholder noget for enhver smag og kan tilpasses lige netop jeres virksomhed. Udstyret med en Ipad, skal I som hold bruge Københavns gader og indbyggere til at løse så mange opgaver som overhoved muligt. Sammen oplever I det hyggelige København på en ny og sjov måde, og bliver udfordret på egne og hinandens grænser, i et kapløb på tid og kreativitet.

 

Detaljer

  • 2-3 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

photographer-man-fun-making-a-face-395719.jpg
 

Selve aktiviteten

Konkurrence

Photo Challenge er et spil, der indeholder et nyt og anderledes konkurrenceelement, hvor man dyster som hold, i kreative og udfordrende opgaver, på både tid og kvalitet. Spørgsmålene varierer i sværhedsgrader, hvilket for nogen vil være lidt grænseoverskridende, mens det for andre vil være en rigtig sjov og anderledes måde at være sammen med sine kollegaer på.

 

Teamwork

Spillet er særdeles velegnet til at lære hinanden bedre at kende og styrke sammenholdet i afdelingen. I spillet er hver opgave nemlig sat op, så alle på holdet bliver inddraget, bl.a. ved at blive udfordret på sin viden om kollegaerne eller i samarbejde, at involvere folk omkring sig i sin besvarelse af opgaven.

 

Hvorfor Photo Challenge?

Photo Challenge er vores klart mest populære aktivitet og dette er ikke uden grund. Vi kan skræddersy denne aktivitet så den passer præcis til jeres gruppe af medarbejdere, og de kan allerede nu forberede sig på at blive udfordret, grine og hygge sig til denne aktivitet.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

man-person-taking-photo-photographer.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu