Fart

Rallykørsel

Rallybane.jpg
 

Aktiviteten

Få en helt unik oplevelse sammen med en professionel rallykøre, og mærke hvad det vil sige at trykke mere end 300 HK af på få sekunder. OBS! Ikke egnet til personer med dårligt hjerte eller andre helbredsproblemer

De fleste kender til følelsen og glæden ved at køre stærkt på motorvejen, eller accelerer hurtigt op fra 0-100. Det vil vi gerne tage op på et nyt niveau - under sikrede forhold. Sammen med en professionel rallykøre, tilrettelægger og afvikler vi en testkørsel, så alle får lov at mærke suset og G-kraften på egen krop. Vi garantere for adrenalinen, fart og en oplevelse for livet.

 

Detaljer

  • 2 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Rallybil.jpg
 

Selve aktiviteten

Hurtige biler, brændt gummi og grillpølser

Vi prioritere altid sikkerheden først, og kører derfor også kun hvis forholdende tillader det. Vi har forsikring og godkendelserne på plads, så vi kan køre i særligt udvalgte og lukkede industriområder over hele landet. Efter en kort velkomst, præsenteres I for de forskellige biler og hvordan de er sat sammen. Herefter giver vi en tur, I sent vil glemme.

Til dette event, har I mulighed for at slutte dagen af med lidt godt fra grillen, og lidt koldt til ganen - hvis altså I klarer turen i live.

 

Hvorfor Rallykørsel?

Rallykørsel er for de adrenalinglade og fartglade medarbejdere. I kommer virkelig ud i svinget og efter en tur med vores profesionelle racerkører, sidder hjertet virkelig oppe i halsen.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - race 1.jpeg
 

Forespørg på denne aktivitet nu