Højdemester

Rappelling

2 timer - København - Fra 6 personer - Forespørg pris

Teambuilding - Klatring 4.jpg
 

Aktiviteten

Mand eller mus, få en helt unik oplevelse og kom op og rappel ned af nogle af danmarks højeste og mest kendte bygninger med dine kollegaer.

Nu har I mulighed for at komme op og rappelle ned af nogle af Danmarks højeste og mest kendte bygninger, og opleve en fuldstændig fantastisk udsigt.

 

Video

 
 
 
 

Teambuilding - Klatring 1.jpeg
 

Selve aktiviteten

Rappelling i København

Når knuderne, sikkerheden og de grundlæggende teknikker er på plads, er I klar til at rappelle. Vi har sørget for nogle af danmarks fedeste rappelling baner, som giver en helt fantastisk udsigt og en oplevelse kun de færreste har prøvet. En instruktør sætter jer igang, og møder jer midt på ruten og tager mod jer i bunden så I hele vejen ned er i gode hænder. 

Når alle er nede og i god behold, samler vi op, evaluere og giver gode råd og ros. Det er vigtigt at understrege, at sikkerheden ALTID er første prioritet og ingen kommer på linen, før vores professionelle instruktører har givet grønt lys. 

Ønsker I en fotograf følger og foreviger jeres dag, aftales dette med Complete Event.

 

Hvorfor Rappelling?

Her bliver I for alvor udfordret på jeres mod og koncentration. I skal vælge denne aktivitet, hvis adrenalinen skal pumpe og folk skal ud af deres comfort zone. 

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

tc.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu

2 timer - København - Fra 6 personer - Forespørg pris