Complete Event - Ørsted
Rigtig god afdelingsdag med GPS løb og middag.

Vi var 25 ansatte, som havde en utrolig sjov og udfordrende eftermiddag og aften planlagt af Complete Event.

GPS løbet i Københavns gader krævede kreativitet og samarbejde, og det var super godt, at alle kunne deltage i netop det omfang, som de synes var sjovt.

Instruktøren var frisk og engageret og Complete Event har generelt været utrolig serviceminded. At Complete Event stod for planlægningen af både aktivitet og restaurant gjorde det nemt og overskueligt at planlægge en afdelingsdag.
— Cecilie West, Ørsted A/S - GPS-dyst og middag på Rebel
Complete Event - Siemens Logo
Vi har i Siemens Mobility nu gjort brug af Complete Events tilbud 2 gange, og begge gange med fuld tilfredshed.
Man bliver hver gang mødt af gode og professionelle instruktører og begge spisesteder (Retour og Pluto) serverede lækker mad.
Vi tænker det bestemt ikke er sidste gang vi gør brug af Complete Event i forbindelse med vores team arrangementer.
— Sofie Rasmussen, Siemens A/S – Droneflyvning og bueskydning
RockWool.jpg
Vi havde en rigtig god og sjov eftermiddag med Droneflyvning, hvor der var masser af grin, udfordring og stor konkurrence mellem kollegaer. Vi kan varmt anbefale Complete event, hvis man ønsker en anderledes og sjov oplevelse sammen med sine kollegaer. Både planlægningen og afviklingen var i top.
— Julie Schou Andersen, ROCKWOOL A/S - Droneflyvning
Svea Finans - Complete Event
Complete Event hjalp os med underholdning og efterfølgende middag til vores årlige Kick-off arrangement.

Vi fik afprøvet vores samarbejdsevner, konkurrencegen – og sidst men ikke mindst grint en masse både under og efter arrangementet.

Complete Event har været særdeles professionelle hele vejen igennem, og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af deres ekspertise!
— Katja Knudsen, Svea Finans - GPS-dyst & middag på rebel
Complete Event - Gyldendal
Jeg fik hjælp af Complete Event til - med kort varsel - at sætte et godt program sammen til en lille gruppe. Vi prøvede droneflyvning, som var en virkelig positiv overraskelse, og instruktøren var super god. Herefter spiste vi på restaurant Rebel, som serverede en dejlig menu og velafstemt vinmenu.
— Lars Holstener Didriksen, Gyldendal - Droneflyvning & middag på Rebel
Complete Event - Rethink
Det er sjældent, man kan finde et event, som ingen har prøvet før, som både er sjovt, udfordrende og gavner fællesskabet!
— Maja Kloster Andersen, Rethink ApS - Fægtning
Complete Event - Roskilde Festival
Vi ville gerne lave en aktivitet med vores ildsjæle hvor de kunne blive rystet sammen i nye holdsammensætninger end dem som de plejer at være sammen med.

Vi havde en super udfordrende eftermiddag, med sjov, kreativitet og underholdningen i top med GPS- dysten. Super god teambuildings aktivitet som Complete event havde stablet på benene.
— Morten Lundhøj, Fonden Roskilde Festival - GPS-dysten
Lenze - Complete Event
Lenze deltog i jeres Photo Challenge i august 2017, og det var en stor succes. Rigtig mange af opgaverne blev besvaret – og med stor iver og energi, god fantasi og højt humør.

Enkelte af opgaverne var meget grænseoverskridende men kollegerne tog de fleste udfordringer positivt op og klarede at løse en stor del af opgaverne.

Alle morede sig godt undervejs og vi taler stadig om en meget sjov og vellykket teambuildingseftermiddag.
— Bente Skytt, Lenze A/S - Photo Challenge
Complete Event - Iron Mountain
Complete Event sørget for et meget morsomt og utfordrende team building event for våres ledergruppe. Jeg ble profesjonellt mødt fra første kontakt, og teamet hadde en virkelig givende ettermiddag sammen med Christian og Linus. Samtlige deltagere har vendt tilbake med positive tilbakemeldinger. Jeg kan virkelig anbefale Complete Event når det er dags for din virksomhet eller kamratgjeng å finne på noe sjovt og lærerikt sammen!
— Sofie Lindqvist, Iron Mountain - Droneflyvning
PFA - Complete Event
Vi ville lave en aktivitet for hele vores Rådgivningscenter, hvor alle kunne være med. Derfor faldt valget på GPS-dysten, og alle var begejstret for denne aktivitet, hvor der var mange anderledes udfordringer, som både var grænseoverskridende og sjove. Vi sluttede arrangementet af på en restaurant, som Complete Event samarbejdede med, og her forløb alt også perfekt.

Igennem hele forløbet op til og på selve dagen var Complete Event en god sparringspartner, og var meget løsningsorienteret i.f.t. vores ønsker
— Michael Bruhn, PFA Pension - GPS-dyst & middag på The Italian
Complete Event - T-systems
Complete Event hjalp os med at sammensætte et sjovt, spændende og hyggeligt program til vores juleevent.
Vi havde en fantastisk eftermiddag med Drone Race og lækker middag på Retour Steak. Complete Event sørgede for højt humør og at dagen blev en succes.

Igennem hele planlægningen er vi blevet mødt med masser af god energi og utrolig god service. Vi glæder os meget til at arrangere næste event i samarbejde med Complete Event
— Tasja Iversen, T-Systems Nordic A/S - Droneflyvning & middag på retour Steak
Cirkle K.png
Vi bestilte et flødebollekursus gennem Complete Event. Firmaet svarede hurtigt tilbage på spørgsmål og bistod også med forslag til spisested efter kurset.
Selve kurset var en succes, underviseren engageret og dygtig og kurset foregik midt i butikken, hvilket var en sjov oplevelse.
— Torben Christensen, Circle K Danmark A/S - Flødebollekursus
des.jpg
Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med Complete Event omkring vores sommerfest den 18.august.

De hjalp os med at gøre dagen både sjov, udfordrende og hyggelig med en GPS dyst i indre by og efterfølgende middag på The Italian.

Det geniale var at vi fik lov til at tilpasse flere af spørgsmålene ved dysten, til vores firmas historie og værdier.

Vi oplevede kompetent service, styring og koordinering fra første kontakt, og jeg regner ikke med det er sidste gang vi har samarbejdet med Christian og Linus.

Jeg kan bestemt anbefale at overlade ens firmaarrangement i deres kyndige hænder!
— Lærke Norup, Despec Nordic - GPS-dyst og middag på The Italian
Rådet for sikker trafik - Complete Event
Droneflyvning var en rigtig god event – vi fik grinet, der var kampgejst i holdkonkurrencen og vi blev udfordret på vores evne til at styre dronerne.
— Ursula Friis, Rådet for Sikker Trafik - Droneflyvning
peter.png
Først vil jeg rose Complete Event for en helt fantastisk service, altid på telefonen, god til at følge op på aftaler og super rare at snakke med. Jeg bestilte GPS-dysten som aktivitet til vores firma og hold nu op hvor var det sjovt.
Alle mine kollegaer har vendt tilbage med god energi og rost arrangementet.
— Amalie Clemént, Peter Munck & Søn - GPS-dysten
Complete-Event-Kriminialforsorgen-Anbefaling-Referencer
I forbindelse med vores kontordag havde vi booket en Teambuildingsøvelse hos Complete Event. Dette resulterede i en både spændende og meget underholdende eftermiddag. Da vi blev bekendt med hvilke opgaver vi stod over for, var nogle medarbejdere klar til at smide håndklædet i ringen. Efter at have sundet sig over udfordringerne, viste det sig at mange af opgaverne alligevel godt kunne løses - stor morskab til følge.
— René Andreasen, Kriminalforsorgen - Teambuilding
DSV - Complete Event .png
Til afdelingens årlige sommerfest havde vi valgt at engagere Complete Event, fordi de annoncerede for en GPS dyst som lød både spændende, anderledes, udfordrende og ikke mindst morsom. Og det var hvad vi fik! At vi samtidig kunne få hele “pakken”, således at Complete Event også stod for kontakten og aftalen med restauranten, gjorde udfaldet. Teamet hos Complete Event har gennem hele forløbet været meget professionelt, med opfølgning inden dagen, lyttende til vores ønsker både før og under eventen og også efter dagens afvikling en forstående og professionel tilgang til os som kunder.
Vi kan klart anbefale andre at benytte Complete Event til planlægning af lignende events.
— Verena Pedersen, DSV Air & Sea - GPS-dyst & middag på Retour Steak
Føtex - Complete Event
Complete Event lavede et super arrangement for vores 10 ledere. Det var en dag fyldt med motivation, spas og sammenhold, og ikke mindst god vin og mad’
— Birgitte Pelsen Rantzau, Føtex - Foredrag, GPS-dyst & middag på Rebel
Bristol-Myers Squibb - Complete Event
Complete event har været med til at arrangere to af vores sommerevents og løst opgaverne yderst professionelt. Man bliver altid mødt med gode ideer og super fin service. Christian og Linus er til enhver tid friske på at byde ind på opgaverne og der skal sjældent ventes længe på respons. Tak for et fint samarbejde.
— Dorthe Judith Bekesi, Bristol-Myers Squibb - Sommerfester
DLG - Complete Event
Vi havde en sjov og hyggelig eftermiddag med droneflyvning, hvor vi fik rystet vores teams rigtig godt sammen. Complete Event sørgede for gode rammer og kan bestemt anbefales.
— Rasmus Blomqvist, DLG - Droneflyvning
CCB.png
God og fleksibel løsning. Vi skulle bruge en aktivitet, som ikke var på deres hjemmeside, men Complete Event var fleksible og fandt frem til en løsning som passede os helt perfekt. Complete Event var hele vejen igennem meget professionelle og hjælpsomme med at finde den helt rigtige løsning for os.
— Emil Hellum, C.C Brun Entreprise A/S - Rejsegilde
accura-logo.png
Vi i Accura benyttede i marts Complete Event til at lave vores egen sjove Reklamefilm. Complete Event var fra start til slut, professionelle og meget hjælpsomme.

Vi havde en fantastisk, sjov og hyggelig eftermiddag. Et rigtig vellykket arrangement hvor alle fik noget ud af det. Det er ikke sidste gang vi bruger Complete Event.
— Sarah Andersen, Accura Advokatpartnerselskab - Lav en reklamefilm
C.W obel ejendomme.jpg
I forbindelse med et viceværtseminar havde vi booket drone flyvning hos Complete Event. Alle havde en super oplevelse med masser af sjov og høj kampgejst.
Complete Event yder en høj service fra første telefonsamtale til indtil flere opfølgninger af arrangementet.
Vi vil helt sikkert vende tilbage en anden gang og prøve en af Complete Event’s andre aktiviteter.
— Anette Baltzersen Knudsen, C.W. Obel Ejendomme A/S - Droneflyvning