Complete Event - Ørsted
Rigtig god afdelingsdag med GPS løb og middag.

Vi var 25 ansatte, som havde en utrolig sjov og udfordrende eftermiddag og aften planlagt af Complete Event.

GPS løbet i Københavns gader krævede kreativitet og samarbejde, og det var super godt, at alle kunne deltage i netop det omfang, som de synes var sjovt.

Instruktøren var frisk og engageret og Complete Event har generelt været utrolig serviceminded. At Complete Event stod for planlægningen af både aktivitet og restaurant gjorde det nemt og overskueligt at planlægge en afdelingsdag.
— Cecilie West, Ørsted A/S - GPS-dyst og middag på Rebel
Complete Event - Siemens Logo
Vi har i Siemens Mobility nu gjort brug af Complete Events tilbud 2 gange, og begge gange med fuld tilfredshed.
Man bliver hver gang mødt af gode og professionelle instruktører og begge spisesteder (Retour og Pluto) serverede lækker mad.
Vi tænker det bestemt ikke er sidste gang vi gør brug af Complete Event i forbindelse med vores team arrangementer.
— Sofie Rasmussen, Siemens A/S – Droneflyvning og bueskydning
Verisure - Complete Event
Først og fremmest tak til Complete Event for en helt fantastisk service.
Den personlige kontakt hele vejen igennem gav en tryghed og ro som gjorde den samlede oplevelse til noget særligt.
Med Gådespillet - Det Hvide Snit, blev vores teamledere udfordret på en ny og sjov måde, og fik derigennem styrket sammenholdet og deres lederkompetencer. At spillet var mobilt og vi derfor kunne lave det på vores egen lokation, gjorde at vi valgte netop denne aktivitet.

Vi kan varmt anbefale både holdet bag Complete Event men i særdeleshed også deres gådespil, som slog benene væk under os alle.
— Nina b. Michaelsen, Verisure A/S - Gådespillet - Det Hvide Snit
RockWool.jpg
Vi havde en rigtig god og sjov eftermiddag med Droneflyvning, hvor der var masser af grin, udfordring og stor konkurrence mellem kollegaer. Vi kan varmt anbefale Complete event, hvis man ønsker en anderledes og sjov oplevelse sammen med sine kollegaer. Både planlægningen og afviklingen var i top.
— Julie Schou Andersen, ROCKWOOL A/S - Droneflyvning
Schneider Electric - Complete Event
Fjersntyret Racerbil var det helt perfekte arrangement til vores teamdag på Sankt Helene Centeret.
Complete Event stillede en fed og udfordrende racerbane op, som vi fik lov at prøve kræfter med. Efter de indledende runder, blev der virkelig skruet op for tempoet, og vi afsluttede arrangementet med et rigtigt Formel-1 race. Drengene var fra starten gode at have kontakt med, og jeg har været meget tilfreds med samarbejdet.
— Michael Jacobi, Schneider Electric - Fjernstyret Racerbil
Svea Finans - Complete Event
Complete Event hjalp os med underholdning og efterfølgende middag til vores årlige Kick-off arrangement.

Vi fik afprøvet vores samarbejdsevner, konkurrencegen – og sidst men ikke mindst grint en masse både under og efter arrangementet.

Complete Event har været særdeles professionelle hele vejen igennem, og det er bestemt ikke sidste gang vi benytter os af deres ekspertise!
— Katja Knudsen, Svea Finans - GPS-dyst & middag på rebel
Complete Event - Gyldendal
Jeg fik hjælp af Complete Event til - med kort varsel - at sætte et godt program sammen til en lille gruppe. Vi prøvede droneflyvning, som var en virkelig positiv overraskelse, og instruktøren var super god. Herefter spiste vi på restaurant Rebel, som serverede en dejlig menu og velafstemt vinmenu.
— Lars Holstener Didriksen, Gyldendal - Droneflyvning & middag på Rebel
Complete Event - Rethink
Det er sjældent, man kan finde et event, som ingen har prøvet før, som både er sjovt, udfordrende og gavner fællesskabet!
— Maja Kloster Andersen, Rethink ApS - Fægtning
Complete Event - Roskilde Festival
Vi ville gerne lave en aktivitet med vores ildsjæle hvor de kunne blive rystet sammen i nye holdsammensætninger end dem som de plejer at være sammen med.

Vi havde en super udfordrende eftermiddag, med sjov, kreativitet og underholdningen i top med GPS- dysten. Super god teambuildings aktivitet som Complete event havde stablet på benene.
— Morten Lundhøj, Fonden Roskilde Festival - GPS-dysten
Lenze - Complete Event
Lenze deltog i jeres Photo Challenge i august 2017, og det var en stor succes. Rigtig mange af opgaverne blev besvaret – og med stor iver og energi, god fantasi og højt humør.

Enkelte af opgaverne var meget grænseoverskridende men kollegerne tog de fleste udfordringer positivt op og klarede at løse en stor del af opgaverne.

Alle morede sig godt undervejs og vi taler stadig om en meget sjov og vellykket teambuildings-eftermiddag.
— Bente Skytt, Lenze A/S - Photo Challenge
Complete Event - Iron Mountain
Complete Event sørget for et meget morsomt og utfordrende team building event for våres ledergruppe. Jeg ble profesjonellt mødt fra første kontakt, og teamet hadde en virkelig givende ettermiddag sammen med Christian og Linus. Samtlige deltagere har vendt tilbake med positive tilbakemeldinger. Jeg kan virkelig anbefale Complete Event når det er dags for din virksomhet eller kamratgjeng å finne på noe sjovt og lærerikt sammen!
— Sofie Lindqvist, Iron Mountain - Droneflyvning
Coferro - Complete Event
Stor aften for Coferro’s medarbejdere.

Kombinationen af madlavning og konkurrence passede lige til medarbejderne, der fik lov til at sammenligne evner i køkkenet på uhøjtidelig facon.

Og så var der også plads til hygge mens man nød kreationerne.
— Jens Løppenthien, Coferro Cables - Kokkeskole
Coster Copenhagen - Complete Event - Teambuilding
Til firmaets årlige hygge-aften havde vi besøg af Complete Event. Vi havde et ønske om en underholdning, der både var sjov, anderledes og hvor personalet skulle samarbejde. Vi besluttede os for Det Hvide Snit og det var en stor succes! Alle der deltog i arrangementet har rost spillet til skyerne 😊
Hele forløbet med Complete Event har været meget professionelt og en fornøjelse.
Vi kan klart anbefale andre at benytte sig af Complete Event – Det er hvert fald ikke sidste gang vi benytter dem.
— Lene Baastrup Sparholt, Coster Copenhagen - Det Hvide Snit
Chr. Hansen - Complete Event
Det var et rigtig godt event, tak. Og vores instruktør var rigtig god til at facilitere og styre os helskindet igennem flyvningen.
Og ja – det er ikke sidste gang vi benytter Complete Event, når vi skal finde på noget sjovt.
— Jakob Lind Nilsson, Chr. Hansen A/S - Droneflyvning
Yousee - Complete Event - Referencer
Vi havde hos Yousee fornøjelsen af at blive udfordret på vores kreativitet og logiske tænkning, da Complete Event kom ud med Gådespillet - Det Hvide Snit. Der var styr på det hele fra start til slut og servicen var i top. Vil klart slå et slag for at andre også skal prøve dette spil
— René Fallessen, YouSee - Gådespillet - Det Hvide Snit
PFA - Complete Event
Vi ville lave en aktivitet for hele vores Rådgivningscenter, hvor alle kunne være med. Derfor faldt valget på GPS-dysten, og alle var begejstret for denne aktivitet, hvor der var mange anderledes udfordringer, som både var grænseoverskridende og sjove. Vi sluttede arrangementet af på en restaurant, som Complete Event samarbejdede med, og her forløb alt også perfekt.

Igennem hele forløbet op til og på selve dagen var Complete Event en god sparringspartner, og var meget løsningsorienteret i.f.t. vores ønsker
— Michael Bruhn, PFA Pension - GPS-dyst & middag på The Italian
Complete Event - T-systems
Complete Event hjalp os med at sammensætte et sjovt, spændende og hyggeligt program til vores juleevent.
Vi havde en fantastisk eftermiddag med Drone Race og lækker middag på Retour Steak. Complete Event sørgede for højt humør og at dagen blev en succes.

Igennem hele planlægningen er vi blevet mødt med masser af god energi og utrolig god service. Vi glæder os meget til at arrangere næste event i samarbejde med Complete Event
— Tasja Iversen, T-Systems Nordic A/S - Droneflyvning & middag på retour Steak
Cirkle K.png
Vi bestilte et flødebollekursus gennem Complete Event. Firmaet svarede hurtigt tilbage på spørgsmål og bistod også med forslag til spisested efter kurset.
Selve kurset var en succes, underviseren engageret og dygtig og kurset foregik midt i butikken, hvilket var en sjov oplevelse.
— Torben Christensen, Circle K Danmark A/S - Flødebollekursus
Eva Solo - Complete Event
Complete Event arrangerede årets sommerfest, som var et heldagsarrangement med både udfordrende klatring i trætoppene samt en sjov og hyggelig GPS-dyst i kanalerne, inden en dejlig middag med underholdning.
Det hele klappede perfekt og vi blev fra første kontakt mødt af professionelle og kompetente medarbejdere i Complete Event. Jeg kan på det varmeste anbefale Complete og hele holdet bag.
— Jan Engelbrecht, Eva Solo - Sommerfest
Complete Evet - Canon
Tak for et godt og anderledes arrangement, med hjernevridende og lærerige udfordringer - og ikke mindst, god mad. I var professionelle og yderst velorganiseret, hvorfor det var en fornøjelse at give opgaven til netop Jer.
Sidst, men ikke mindst, skal I have en stor tak for den fine afrunding, der indeholdt en masse gode budskaber, omkring hvad det hele gik ud på – nemlig Teambuilding, og hvordan man arbejder sammen til det fælles bedste.
— Minela Alijagic, Canon - Det Hvide Snit - Lederdag
des.jpg
Vi havde fornøjelsen af at samarbejde med Complete Event omkring vores sommerfest den 18.august.

De hjalp os med at gøre dagen både sjov, udfordrende og hyggelig med en GPS dyst i indre by og efterfølgende middag på The Italian.

Det geniale var at vi fik lov til at tilpasse flere af spørgsmålene ved dysten, til vores firmas historie og værdier.

Vi oplevede kompetent service, styring og koordinering fra første kontakt, og jeg regner ikke med det er sidste gang vi har samarbejdet med Christian og Linus.

Jeg kan bestemt anbefale at overlade ens firmaarrangement i deres kyndige hænder!
— Lærke Norup, Despec Nordic - GPS-dyst og middag på The Italian
Rådet for sikker trafik - Complete Event
Droneflyvning var en rigtig god event – vi fik grinet, der var kampgejst i holdkonkurrencen og vi blev udfordret på vores evne til at styre dronerne.
— Ursula Friis, Rådet for Sikker Trafik - Droneflyvning
peter.png
Først vil jeg rose Complete Event for en helt fantastisk service, altid på telefonen, god til at følge op på aftaler og super rare at snakke med. Jeg bestilte GPS-dysten som aktivitet til vores firma og hold nu op hvor var det sjovt.
Alle mine kollegaer har vendt tilbage med god energi og rost arrangementet.
— Amalie Clemént, Peter Munck & Søn - GPS-dysten
Complete-Event-Kriminialforsorgen-Anbefaling-Referencer
I forbindelse med vores kontordag havde vi booket en Teambuildingsøvelse hos Complete Event. Dette resulterede i en både spændende og meget underholdende eftermiddag. Da vi blev bekendt med hvilke opgaver vi stod over for, var nogle medarbejdere klar til at smide håndklædet i ringen. Efter at have sundet sig over udfordringerne, viste det sig at mange af opgaverne alligevel godt kunne løses - stor morskab til følge.
— René Andreasen, Kriminalforsorgen - Teambuilding
Statens IT - Complete Event
Et par teams fra Statens IT har deltaget i et arrangement med Complete Event.
Arrangement var godt forberedt og blev gennemført til alle deltagernes store tilfredshed.
Deltagerne var begejstrede for eventen.
Vi kan derfor varmt anbefale Complete Event som arrangør.
— Susanne Frederiksen og Carsten Lauge Pedersen Team EFKM - Statens IT
BK Ultrasound - Complete Event
I maj 2018 skulle vi lancere et vigtigt nyt produkt, og afholdt i den forbindelse møde med 90 deltagere, primært fra forskellige europæiske lande. Under planlægningen blev vi enige om at holde en eller anden form for teambuilding, og jeg faldt over Complete Event da de netop tilbød arrangementer, som afholdes efter endt arbejdsdag. Vi valgte gps dysten så folk som havde siddet inden døre en hel dag, kunne komme ud og få frisk luft og se lidt af København. Jeg var en smule skeptisk inden om det nu ville blive et god oplevelse. Mest fordi deltagerne var meget forskellige med mange forskellige kulturelle normer at tage hensyn til. Dette diskuterede jeg dog med Complete Event inden, og arrangementet blev et af de mest roste team arrangementer jeg kan mindes i de mange år jeg har været i virksomheden. Det var også et stort plus for mig, at Complete Event havde kontakt til en række restauranter, så jeg ikke selv skulle bruge tid på at finde en restaurant med plads til 90 personer. Alt i alt en rigtig god oplevelse jeg godt kan anbefale til andre.
— Lena Bjerregaard Andersen, BK Ultrasound - Sommerfest 2018
Jeg har i forbindelse med et ledelses arrangement brugt Complete Event. Vi valgte at lave Photo Challange. Fra start var der super god service fra Complete Event. Der blev fulgt op og ringet et par dage før omkring detaljer. De 2-3 timer vi brugte på fri hånd rundt i København var super sjove og en anderledes måde at komme rundt på. Derud over fik vi jo nogle sjove billeder og videoer fra dagen.

Jeg kan kun anbefale Complete Event.
— Tina Milton, Novo Nordisk - Photo Challenge
DSV - Complete Event .png
Til afdelingens årlige sommerfest havde vi valgt at engagere Complete Event, fordi de annoncerede for en GPS dyst som lød både spændende, anderledes, udfordrende og ikke mindst morsom. Og det var hvad vi fik! At vi samtidig kunne få hele “pakken”, således at Complete Event også stod for kontakten og aftalen med restauranten, gjorde udfaldet. Teamet hos Complete Event har gennem hele forløbet været meget professionelt, med opfølgning inden dagen, lyttende til vores ønsker både før og under eventen og også efter dagens afvikling en forstående og professionel tilgang til os som kunder.
Vi kan klart anbefale andre at benytte Complete Event til planlægning af lignende events.
— Verena Pedersen, DSV Air & Sea - GPS-dyst & middag på Retour Steak
Universal Music Group - Complete Event
Nu har vi 2 gange brugt Complete Event til vores sommerarrangement og med stor tilfreds. Jeg havde denne gang 75 mand fra vores danske afdeling i Universal Music med, og Complete Event fik ansvaret for at alt blev booket, eksekveret og indeholdte noget for en hver smag

Det er bestemt ikke sidste gang jeg kontakter holdet bag Complete Event.

Tak for en god sommerfest, godt gået.
— Diana Schæffer, Universal Music Denmark - Sommerfest
Føtex - Complete Event
Complete Event lavede et super arrangement for vores 10 ledere. Det var en dag fyldt med motivation, spas og sammenhold, og ikke mindst god vin og mad’
— Birgitte Pelsen Rantzau, Føtex - Foredrag, GPS-dyst & middag på Rebel
Oticon - Complete Event
Complete Event har gennemført et super godt firma-event for os. Mine 100 gæster havde 3 fantastisk timer med droneflyvning, segway kørsel samt bue & pil skydning. Instruktørerne holdt sig tæt til grupperne og ingen var i tvivl om, hvad der skulle ske. Det unge team med Christian og Linus i spidsen har fat i den lange ende med hurtig respons, god service og opfølgning og jeg vil ikke tøve med at bruge dem endnu en gang.
— Jette Borner, Oticon - 3-kamp
Bristol-Myers Squibb - Complete Event
Complete event har været med til at arrangere to af vores sommerevents og løst opgaverne yderst professionelt. Man bliver altid mødt med gode ideer og super fin service. Christian og Linus er til enhver tid friske på at byde ind på opgaverne og der skal sjældent ventes længe på respons. Tak for et fint samarbejde.
— Dorthe Judith Bekesi, Bristol-Myers Squibb - Sommerfester
DLG - Complete Event
Vi havde en sjov og hyggelig eftermiddag med droneflyvning, hvor vi fik rystet vores teams rigtig godt sammen. Complete Event sørgede for gode rammer og kan bestemt anbefales.
— Rasmus Blomqvist, DLG - Droneflyvning
CCB.png
God og fleksibel løsning. Vi skulle bruge en aktivitet, som ikke var på deres hjemmeside, men Complete Event var fleksible og fandt frem til en løsning som passede os helt perfekt. Complete Event var hele vejen igennem meget professionelle og hjælpsomme med at finde den helt rigtige løsning for os.
— Emil Hellum, C.C Brun Entreprise A/S - Rejsegilde
accura-logo.png
Vi i Accura benyttede i marts Complete Event til at lave vores egen sjove Reklamefilm. Complete Event var fra start til slut, professionelle og meget hjælpsomme.

Vi havde en fantastisk, sjov og hyggelig eftermiddag. Et rigtig vellykket arrangement hvor alle fik noget ud af det. Det er ikke sidste gang vi bruger Complete Event.
— Sarah Andersen, Accura Advokatpartnerselskab - Lav en reklamefilm
C.W obel ejendomme.jpg
I forbindelse med et viceværtseminar havde vi booket drone flyvning hos Complete Event. Alle havde en super oplevelse med masser af sjov og høj kampgejst.
Complete Event yder en høj service fra første telefonsamtale til indtil flere opfølgninger af arrangementet.
Vi vil helt sikkert vende tilbage en anden gang og prøve en af Complete Event’s andre aktiviteter.
— Anette Baltzersen Knudsen, C.W. Obel Ejendomme A/S - Droneflyvning
Gentofte Kommune - Complete Event
Complete Events droneflyvningsteam er yderst veloplagte, servicemindede og professionelle. Det perfekte hold at hyre ind til en sjov og anderledes teambuildingaktivitet. Vi havde en rigtig god forudgående dialog med Complete Event, der betød at alt kørte på plads på selve dagen.
Alt udstyr stod klar da vi ankom. Vi var flyveklar efter en god præcis introduktion i at betjene dronerne. Instruktørerne havde forberedt nogle sjove konkurrencer, der fik smil, latter og en god konkurrenceånd frem hos mine 25 entusiastiske kolleger. Vi bruger gerne Complete Event en anden gang og anbefaler dem på det varmeste til andre, der gerne vil lave en utraditionel aktivitet med fokus på samarbejde.
— Rikke Syberg Kjær, Gentofte Kommune - Droneflyvning
Complete Event - Cool Sorption
Complete Event arrangerede vores Teambuildings Event.

Vi havde en fantastisk god og lærerig aften på Kokkeskolen, med masser af grin og konkurrence mellem holdene.

Et rigtigt vellykket arrangement af Christian og Linus. Jeg kan varmt anbefale Complete Event til andre.
— Tina Rosenkrans Warmind, Cool Sorption - Kokkeskole