Velkommen hos

Restaurant Gorilla

IMG_98671.jpg
 

Restauranten

Køkkenet på GORILLA er udogmatisk med rødder i middelhavskøkkenet, som stilmæssigt stikker i alle retninger. Kortet er stort og fuld af små retter i snackstørrelse, og man kommer vidt omkring med alt fra østers over ceviche og hjemmelavet pastaretter til brisket sliders, spicy hotdogs og softice lavet på rosévin. Der er ingen rød tråd, men kun de bedste elementer fra verdenskøkkenerne.

Restauranten er energifyldt og med en rar og uformel stemning, som ligeledes afspejler sig servicen – der er jordnær og velvidende.

 

Menu

Velkomst punch

10-15 retter a la familystyle

4-5 glas vin

Mineralvand

kaffe

 
 
 
 

GORILLA 3.JPG
 

Hvorfor kombinere teambuilding og spisning?

Hos Complete Event foreslår vi, at I kombinerer jeres teambuildingaktivitet med spisning på en af Københavns mest populære spisesteder. Når I kombinerer jeres aktivitet med middag på en af restauranterne, får I en enkel og samlet løsning, der gør det nemt og overskueligt at planlægge den perfekte firmadag. Vi har sammensat nogle særlige pakker, som vi tilpasser efter jeres behov og ønsker, så alle kollegaerne uanset præferencer kan få en hyggelig aften. Med en udsøgt stemning i rare omgivelser, sikrer vi, at I får den perfekte afslutning på jeres firmaarrangement.

 
 
 

En hilsen fra kokken.

 

 

IMG_9744.JPG
 

Forespørg på denne restaurant nu