Velkommen hos

Restaurant Pluto

Restaurant PLUTO.JPG
 

Restauranten

PLUTO er et menneskemyldrende sted som oser af New York’er stemning. Her får I masser af drive og uhøjtidelighed, samt en stemning og service som er jordnær, energifyldt og afslappet. PLUTO henvender sig til et blandet segment, som spænder bredt fra en middag med vennerne til parmiddag og business arrangementer.

Køkkenet er baseret på det gode, enkle og ærlige koncept og er i bund og grund mad som bare smager rigtig godt. Den rigtige PLUTO oplevelse fås ved springe over 12 serveringer, som serveres ”family-style”, hvilket betyder en god blanding af kolde snacks, fiskeretter, kødretter og dessert som løbende serveres ved bordet – alle som deleretter.

 

Menu

12 retter a la 'family style'

2-5 glas vinmenu

Vand m/u brus

og kaffe

 
 
 

IMG_6818.jpg
 

Hvorfor kombinere teambuilding og spisning?

Hos Complete Event foreslår vi, at I kombinerer jeres teambuildingaktivitet med spisning på en af Københavns mest populære spisesteder. Når I kombinerer jeres aktivitet med middag på en af restauranterne, får I en enkel og samlet løsning, der gør det nemt og overskueligt at planlægge den perfekte firmadag. Vi har sammensat nogle særlige pakker, som vi tilpasser efter jeres behov og ønsker, så alle kollegaerne uanset præferencer kan få en hyggelig aften. Med en udsøgt stemning i rare omgivelser, sikrer vi, at I får den perfekte afslutning på jeres firmaarrangement.

 
 
 

En hilsen fra kokken.

 

 

B_L0146-web.jpg
 

Forespørg på denne restaurant nu