Velkommen hos

Restaurant Rebel

Spisesteder Rebel 11.jpg
 

Restauranten

Når vi frister dig, er det hér, vi sætter ind. Du skal lokkes af duften. Det skal smage sindssygt godt. Og det skal overraske dig lidt – eller meget – så vi prøver anderledes kombinationer af … indtil det virker. Mad & vin. Mad & Mad. Vin & mad.

Dine øjne er også med til bords ... vi gør det smukt, fordi du ser og tiltrækkes, inden du kommer noget i munden. Det er ikke så vigtigt, hvad historien bag produkterne er. Eller at sætte en mærkat på dét, vi gør. Det vigtige for os er, at du nyder mad og vin, og slapper af.

 

Menu

4 særligt udvalgte retter

3 glas udsøgte vine

Vand m/u brus

Kaffe eller the

 
 
 
 

Spisesteder - Rebel 2.jpg
 

Hvorfor kombinere teambuilding og spisning?

Hos Complete Event foreslår vi, at I kombinerer jeres teambuildingaktivitet med spisning på en af Københavns mest populære spisesteder. Når I kombinerer jeres aktivitet med middag på en af restauranterne, får I en enkel og samlet løsning, der gør det nemt og overskueligt at planlægge den perfekte firmadag. Vi har sammensat nogle særlige pakker, som vi tilpasser efter jeres behov og ønsker, så alle kollegaerne uanset præferencer kan få en hyggelig aften. Med en udsøgt stemning i rare omgivelser, sikrer vi, at I får den perfekte afslutning på jeres firmaarrangement.

 
 
 

En hilsen fra kokken.

 

Martin Hylleborg, Køkkenchef

Spisesteder rebel 5.jpg
 

Forespørg på denne restaurant nu