Velkommen hos

Restaurant Retour Steak

_S0Q1488.JPG
 

Restauranten

RETOUR STEAK er et kvalitets Steak House med fokus på gode, smagfulde bøffer krydret med det bedste fra årstidens råvare. Temaet er travl bistro og kernen i hele oplevelsen er, at kunden få en afslappet og uformel oplevelse, som også afspejles servicestilen. 

Det enkle og elegante bistrolokale skriger kvalitet, uhøjtideligehed og højt tempo. Menukortet byder på et udvalg af, charcuterie, tre til fire forskellige forretter, kød fra blandt andet Uruguay, USA og Australien, samt sprøde fritter med den populære Oubæk’s hjemmepiskede Béarnaise. Er man ikke i bøfhumør, bydes der på en halv eller hel hummer, burger eller klassisk steak tatar. Til sukkergrisene kan dessertkort byde på flere klassiske desserter, efter middagen.

 

Menu

Velkomstdrink

3 retter

3 glas vin

Mineralvand

kaffe

 
 
 
 

IMG_3433.jpg
 

Hvorfor kombinere teambuilding og spisning?

Hos Complete Event foreslår vi, at I kombinerer jeres teambuildingaktivitet med spisning på en af Københavns mest populære spisesteder. Når I kombinerer jeres aktivitet med middag på en af restauranterne, får I en enkel og samlet løsning, der gør det nemt og overskueligt at planlægge den perfekte firmadag. Vi har sammensat nogle særlige pakker, som vi tilpasser efter jeres behov og ønsker, så alle kollegaerne uanset præferencer kan få en hyggelig aften. Med en udsøgt stemning i rare omgivelser, sikrer vi, at I får den perfekte afslutning på jeres firmaarrangement.

 
 
 

En hilsen fra kokken.

 

 

_B_L0322.jpg
 

Forespørg på denne restaurant nu