Action

Riffel & Pistolskydning

1 time - København - Fra 6 personer - Forespørg pris

Teambuilding - Digital skydning 2.jpg
 

Aktiviteten

Hvem er hurtigst på aftrækkeren når der skal skydes med skarpt i Skandinaviens vildeste og eneste skydebiograf?

Digital skydning er et originalt og spændende bud på jeres næste firmafest, firma-event, julefrokost, eller workshop, men også et oplagt alternativ til teambuilding, møde, selskab eller konference. Hvad enten I er 8 eller 130 personer, sørger vi for en helt særlig oplevelse i nyrenoverede og lækre lokaler med bl.a. loungeområde med bar, sofagruppe og mødeborde samt konferencelokale på 250 m2 med mobil scene og audioanlæg.

 

Video

 
 
 
 

Hunters Game  3.jpg
 

Selve aktiviteten

Indendørs skydebane

Vi har to indendørs skydebaner, hver med 6 individuelle båse, hvor der skydes med skarpt enten med egne eller lejede våben (riffel, pistol og revolver) mod et 9 meter bredt filmlærred. Her kan vi vælge blandt mere end 400 film - alt fra den afrikanske savanne til en grøn forårsskov i Danmark. Derudover har vi vores loungeområde, hvor der er dartspil og bordfodbold.

Vores professionelle instruktører sørger for, at alle kommer godt i gang under kyndig og sikker vejledning. Ethvert besøg indledes med en omhyggelig instruktion og sværhedsgraden tilpasses, så både nybegyndere og rutinerede skytter får en god oplevelse. 

 

Hvorfor Riffel & Pistolskydning?

I skal vælge denne aktivitet, hvis I ønsker at udfordre hinanden i en ægte skudduel, hvor målskiven er det digitale lærred. Vi sætter en spændende konkurrence op, hvor I både lære at skyde og har det sjovt med hinanden samtidig.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Hunters Game 2.JPG
 

Forespørg på denne aktivitet nu

1 time - København - Fra 6 personer - Forespørg pris