Teambuilding

Sammen er vi stærkest

Teambuilding sammenhold.jpg
 

Hvad er Sammen er vi stærkest?

Sammen er vi stærkest er en aktivitet hvor I styrker sammenholdet i gruppen, og bliver udstyret med redskaber og værktøjer til et bedre arbejdsmiljø

Vores 'Sammen er vi stærkest' er en af de mere rendyrkede teambudilingaktiviteter, hvor den enkelte kollega er i fokus. Her bliver man som gruppe, inddelt i hold og får lov at dyste mod hinanden i simple men sjove icebreaker-øvelser som også har fokus på at opnå et fælles mål. Sideløbende vil der være fokus på kommunikationen og evnen til at uddelegere opgaver, i målet om at opnå det bedste resultat.

 

Detaljer

  • 1-2 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - 5.jpeg
 

Ingen kæde er som bekendt stærkere end det svageste led

Dette event fremmer samarbejde gennem en række forskellige typer opgaver, hvor I som hold har til opgave af lærer hinanden bedre at kende. Formålet er, at I bliver testet I måden at kommunikere og tænke på.

I forskellige nivauer, vil der være opgaver der skal løses igennem kommunikation, og disse vil for nogen måske være grænseoverskridende, mens det for andre vil være deres 'time to shine'. I bliver alle udfordret på jeres måde at arbejde på vil efterfølgende være bedre rustet til, at forstå hinanden i en travl og hektisk hverdag.

Vi skræddersyr gerne nogle elementer i de forskellige zoner, så de passer specifikt til jer, såfremt I ønsker dette. Aftal nærmere med Complete Event herom, ved jeres forespørgsel.

 

Hvorfor Sammen er vi stærkest?

Vi anbefaler denne aktivitet til jer som ønsker en aktivitet der for alvor fokusere på samarbejde, kommunikation og stress håndtering. Aktiviteten bygger på forståelse for kollegaerne, kreativ tankegang, og et slutresultat, som kan tages med og bruges i hverdagen.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Teambuilding - 4.jpeg
 

Forespørg på denne aktivitet nu