Sjove, lærerige og udfordrende funbuilding aktiviteter

'De fleste af os bruger faktisk mere tid sammen med kollegaerne end med familien, og lige netop derfor var det vigtigt for os at skabe et koncept, som kan hjælpe medarbejdere med at lære hinanden bedre at kende, igennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. For os er det vigtigt, at det er sjovt og rart at være sammen med kollegaerne, og at man glæder sig til at gå på arbejde hver dag. Det er i hvert fald den filosofi og ambition vi praktiserer her hos os, i Complete Event.', Christian Brøckner, Stifter af Complete Event

 

Hvor hurtigt kan en drone egentlig flyve, hvor mange forhindringer kan I komme forbi og hvor præcist kan I lande den. Hvem er teamets bedste til at flyve med drone? Prøv droneflyvning som firmaaktivitet og mærk suset fra propellerne, i en sjov teambuilding konkurrence med moderne legetøj.

GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve København på. Dette er en helt ny digital skattejagt, hvor I konkurrerer mod hinanden på kreativitet og samarbejde. Hvilket hold finder først frem til det rigtige punkt og hvem kan tænke mest ud af boksen, i kampen om at score flest point.

Det Hvide Snit er et anmelderrost og spændende gådespil, hvor alt det bedste fra Escape Rooms, Break Out Rooms og gådespil, er samlet i en pakke. Hvilken gruppe knækker først den hemmelige gåde og finder frem til sølvnøglen, som kan løsne stødhalsbåndet. Er I til gåder, konkurrence og Escape Room teambuilding, så er Det Hvide Snit helt klart firmaaktiviteten for jer.

Hvor meget ved I egentlig om København og hovedstadens smukke kanaler? Vi har samlet alt det bedste i et smuk og veltilrettelagt GPS-løb på vandet. Inddelt i hold og udstyret med jeres egen private båd, har I til opgave at samarbejde om at løse de forskellige og sjove udfordringer i møder, når I navigere rundt i de smukke gamle kanaler. Sjov og hyggelig teambuilding konkurrence på vandet.

Optag firmaets næste reklamefilm og konkurrer mod de andre hold, om at indspille den bedste film. Vi sørger for et et fedt setup, hvor opgaver som manuskript, rollefordeling og redigerings færdigheder, skal indgå i løsningen på opgaven. Vi medbringer alt udstyr til denne aktivitet, og slutter af med et Award Show, hvor dagens bedste og flotteste film kåres.

Fjernstyret Racerbil er voldsomt populært, da bilerne der køres med ikke er små legetøjs biler, men kraftige maskiner som bare buldre derud af. Vi indstiller bilerne efter niveau, så alle kan være med og får en sjov og anderledes oplevelse med hjem.

Hvad består en flødebolle af, hvordan er den bygget op og hvor gammel er den. Lav jeres egne flødeboller og bestemt selv smagen, i en hyggelig og delikat dessert oplevelse, med vores dygtige konditor.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke. Vi sørger for en sjov og velsmagende teambuilding oplevelse med mad, hvor I sammen skal tilberede, anrette og spise en lækker 3 retters menu. Dyst mod hinanden eller samarbejder som gruppe, i jeres egen kogeskole.

Museums skattejagt er vores helt nye indendørs aktivitet, hvor I sammen skal udforske museets ukendte skatte.

Hvordan bygger man en racerbil i pap, som kan bære en kollega fra teamet, og vinde det afsluttende kapløb?

Photo Challenge er en grænsesøgende, spændende og ny måde at dyste mod kollagerne på. Is i maven er et nøgleord i jagten på at få taget det perfekte foto.

Kan du grine af dine problemer om 10 år, så er de nok ikke så slemme. Hvor kommer latteren fra, hvordan bruger vi den til at skabe bedre fokus og kan man grine på kommando?

Samarbejde er et nøgleord for at slippe ud af rummet før tiden rinder ud. Svaret er (måske) lige foran øjnene på jer.

Sprudlende og estetisk er den bedste måde at beskrive oplevelsen på vores champagnesmagning.

Måske har Lone fra HR eller Søren fra Marketing irriteret dig længe - nu får du mulighed for at få gjort regnskabet op, en gang for alle I jeres egen fægtekonkurrence.

Hvem er hurtigst på aftrækkeren når der skal skydes med skarpt i Skandinaviens vildeste og eneste indendørs skydebiograf?

 

Side 1 af 2