Sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter.

'De fleste af os bruger faktisk mere tid sammen med kollegaerne end med familien, og lige netop derfor var det vigtigt for os at skabe et koncept, som kan hjælpe medarbejdere med at lære hinanden bedre at kende, igennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. For os er det vigtigt, at det er sjovt og rart at være sammen med kollegaerne, og at man glæder sig til at gå på arbejde hver dag. Det er i hvert fald den filosofi og ambition vi praktiserer her hos os, i Complete Event.', Christian Brøckner, Stifter af Complete Event

 

Tag med på en tur igennem nogle af verdens mest velsmagende vindistrikter, og få et helt specielt indblik i forskelligheden af de mange typer druer.

Lys, mørk, sød eller bitter - smag på lige netop den type øl du bedst kan lide, og tag med en tur ned i bryggerens kælder til en spændende fortælling og smagning, af øllets historie.

Har du hvad der skal til for at gennemføre den teknisk svære forhindringsbane, og hvor godt stoler du på dine holdkammerater?

Bueskydningen er klodens ældste og mest prestigefyldte jagtform, som både kræver teknik, styrke og koncentration. Prøv at skyde med rigtige konkurrence buer, og oplev suset ved at sende en pil afsted med mere end 100 km/t.

Smag, lær og konkurrer i et lækkert udvalg af spændende cocktails, med vores professionelle bartender.

Oplev intensiteten og fordybelsen i kunsten at tegne et andet menneske fra top til tå.

Styrk sammenholdet i gruppen, og oplev stemningen i forskellige simple men sjove icebreaker-øvelser.

Globalisering og netværkssamarbejde er nogle af elementerne når I sammen skal afprøve virtuel teambuilding

Højt at klatre, langt at svæve. Sus i maven og underholdning fra start til slut er præcis hvad vi kan tilbyde jer i denne teambuilding aktivitet. Hop i seletøjet og kravl til tops i de 16 meter høje trætoppe.

Højdeskræk eller ej, koncentrationen i de højere luftlag er perfekt som teambuilding øvelse til dig og kollegaerne.