Sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter.

'De fleste af os bruger faktisk mere tid sammen med kollegaerne end med familien, og lige netop derfor var det vigtigt for os at skabe et koncept, som kan hjælpe medarbejdere med at lære hinanden bedre at kende, igennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. For os er det vigtigt, at det er sjovt og rart at være sammen med kollegaerne, og at man glæder sig til at gå på arbejde hver dag. Det er i hvert fald den filosofi og ambition vi praktiserer her hos os, i Complete Event.', Christian Brøckner, Stifter af Complete Event

 

Kan du grine af dine problemer om 10 år, så er de nok ikke så slemme. Hvor kommer latteren fra, hvordan bruger vi den til at skabe bedre fokus og kan man grine på kommando?

Hvordan føles det egentlig, at tage et sving med med 120 km/t i en toptunet rallybil, med en professionel rallykøre som chauffør?

Få et spændende indblik i kunsten at koge karameller, og prøv kræfter med selv at produceres en karamel efter egen smag.

Måske har Lone fra HR eller Søren fra Marketing irriteret dig længe - nu får du mulighed for at få gjort regnskabet op, en gang for alle I jeres egen fægtekonkurrence.

 

Hvem er hurtigst på aftrækkeren når der skal skydes med skarpt i Skandinaviens vildeste og eneste indendørs skydebiograf?

Hvordan vender man et minus på 1,5 milliarder kroner, til et plus på over 1 milliard via god ledelse og motivation?

Mærk adrenalinen og vinden i håret, når du i et hæsblæsende tempo med dit hold, skal sejle om kap mod kollegaerne.

Forsøg jer med udfordrende klatreøvelser i trygge rammer, med en professionel instruktør.

 

Få en helt særlig lektion i hvordan man bliver bedre på dansegulvet med Jens Werner, danmarks mest vindende danser og dommer fra succes programmet ’’Vild Med Dans’’.

 
 
 
 

Side 3 af 3