Sjove, lærerige og udfordrende funbuilding aktiviteter

'De fleste af os bruger faktisk mere tid sammen med kollegaerne end med familien, og lige netop derfor var det vigtigt for os at skabe et koncept, som kan hjælpe medarbejdere med at lære hinanden bedre at kende, igennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. For os er det vigtigt, at det er sjovt og rart at være sammen med kollegaerne, og at man glæder sig til at gå på arbejde hver dag. Det er i hvert fald den filosofi og ambition vi praktiserer her hos os, i Complete Event.', Christian Brøckner, Stifter af Complete Event

 

Hvor hurtigt kan en drone egentlig flyve, hvor mange forhindringer kan I komme forbi og hvor præcist kan I lande den. Hvem er teamets bedste til at flyve med drone?

GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve København på. Dette er en helt ny digital skattejagt, hvor I konkurrerer mod hinanden på kreativitet og samarbejde. Hvilket hold finder først frem til det rigtige punkt og hvem kan tænke mest ud af boksen, i kampen om at score flest point.

Optag firmaets næste reklamefilm og konkurrer mod de andre hold, om at indspille den bedste film. Vi sørger for et et fedt setup, hvor opgaver som manuskript, rollefordeling og redigerings færdigheder, skal indgå i løsningen på opgaven. Vi medbringer alt udstyr til denne aktivitet.

Hvor meget ved I egentlig om København og hovedstadens smukke kanaler? Vi har samlet alt det bedste i et smuk og veltilrettelagt GPS-løb på vandet, som I inddelt i hold skal løse, udstyret med jeres egen private båd.

 

Det Hvide Snit var et kirurgisk indgreb i hjernen, som blev foretaget på personer med psykiske

lidelser. Man testede personerne i forskellige prøvelser, og vurderede herefter deres mentale tilstand. Indgrebet blev senere strengt forbudt, men prøvelserne blev skrevet ned og gemt, så man senere kunne udvikle på metoden. Prøvelserne som blev skrevet ned og gemt, er vi kommet i besiddelse af og har genskabt.

Oplev den smukke natur på to hjul, og bliv blæst godt og grundigt igennem, når I til jeres næste firmaaktivitet skal igennem forhindringsbanen på top fede mountainbikes.

Fjernstyret Racerbil er voldsomt populært, da bilerne der køres med ikke er små legetøjs biler, men kraftige maskiner som bare buldre derud af. Vi indstiller bilerne efter niveau, så alle kan være med og får en sjov og anderledes oplevelse med hjem.

Escape Box er gådespillet til jer der vil konkurrere mod hinanden i kreativitet, logik og matematik. Her er skruet godt op for intensiteten, og kun 1 hold kan slutte på 1. pladsen.

 

Museums skattejagt er vores helt nye indendørs aktivitet, hvor I sammen skal udforske museets ukendte skatte.

Hvordan bygger man en racerbil i pap, som kan bære en kollega fra teamet, og vinde det afsluttende kapløb?

Photo Challenge er en grænsesøgende, spændende og ny måde at dyste mod kollagerne på. Is i maven er et nøgleord i jagten på at få taget det perfekte foto.

Få et indblik i udviklingen af det nordiske køkken, og smag på nøje udvalgte delikatesser, tilpasset årstiden.

 

Samarbejde er et nøgleord for at slippe ud af rummet før tiden rinder ud. Svaret er (måske) lige foran øjnene på jer.

Hvad består en flødebolle af, hvordan er den bygget op og hvor gammel er den. Lav jeres egne flødeboller og bestemt selv smagen.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke.

Sprudlende og estetisk er den bedste måde at beskrive oplevelsen på vores champagnesmagning.

 

Side 1 af 3