Velkommen hos

Tony's Østerbro

IMG_1731.jpg
 

Restauranten

Hos Tony’s Østerbro er der højt til loftet, selvom konceptet og priserne er helt nede på jorden. Tony’s Østerbro ligger i den smukke og historiske randbebyggelse ved Østerbro Stadion på Østerbrogade. Her har vi forvandlet de ikoniske PARK-lokaler til en elegant restaurant for hele familien komplet med slagterfliser på væggene, hvide marmorborde og masser af grønne detaljer.

Præcis som vi forestiller os, at Tony ville kunne lide det – vores fiktive gangstermaskot bosat i New York med stolte, italienske rødder.

 

Menu

3 retter af årstidens råvare

Vinmenu

Mineralvand m/u brus

 
 
 
 

IMG_1769.jpg
 

Hvorfor kombinere teambuilding og spisning?

Hos Complete Event foreslår vi, at I kombinerer jeres teambuildingaktivitet med spisning på en af Københavns mest populære spisesteder. Når I kombinerer jeres aktivitet med middag på en af restauranterne, får I en enkel og samlet løsning, der gør det nemt og overskueligt at planlægge den perfekte firmadag. Vi har sammensat nogle særlige pakker, som vi tilpasser efter jeres behov og ønsker, så alle kollegaerne uanset præferencer kan få en hyggelig aften. Med en udsøgt stemning i rare omgivelser, sikrer vi, at I får den perfekte afslutning på jeres firmaarrangement.

 
 
 

En hilsen fra kokken.

 

 

IMG_1582.jpg
 

Forespørg på denne restaurant nu