Tour de france

Tour de Teambuilding

pexels-photo-12838.jpg
 

Hvad er Tour de teambuilding?

Hvad gør du hvis kæden hopper af, dækket punkterer eller sadlen skal justeres? Saml en cykel på tid, og transporter hele holdet over målstregen før de andre hold

Glem alt om Bjarne Riis og Tour De France. Nu er det jeres tur til at dyste i en miniversion af verdens største cykelløb. Udstyret med det nødvendige værktøj, reservedele og en professionel instruktører, har I til opgave at samle en cykel fra bunden, og transpotere hele holdet først over målstregen.

 

Detaljer

  • 2-3 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - tour de teambuilding 1.jpg
 

Sådan foregår det

Konkurrence

Cykelsporten er i Danmark blevet mere og mere populær, men det er de færreste der ved, hvad det egentlig kræver at samle en cykel fra bunden. I denne teambuilding aktivitet får alle lov at være med i processen, hvor I hurtigt får uddelt forskellige roller på cykelholdet. For- og baghjul er den nemme del, hvorefter det straks bliver mere kompliceret med tandhjul og gearskiftere. Opgaven er enkel, saml cyklen før modstanderne og få alle mand fra holdet over målstregen.

 

Kommunikation

Tour de teambuilding er en aktivitet hvor kommunikation, samarbejde og uddelegering af opgaver er et nøgleord, for at vinde kapløbet. Instruktøren vil undervejs hjælpe og vejlede jer til hvordan I kommer videre, hvis I skulle gå i stå. Tour De Teambuilding er en sjov og lærerig aktivitet, som alle kan deltage i. 

Ønsker I forplejning undervejs, aftales dette med Complete Event.

 

Hvorfor Tour de Teambuilding?

Tour de Teambuilding er en rigtig sommerfest aktivitet, hvor alle afdelinger for alvor bliver rystet sammen, og man for alvor kan vise sine særlige kundskaber frem i denne form for konkurrence. Aktiviteten er sjov og lærrig, og lægger stor vægt på samarbejde og kommunikation. Konkurrencen løber over flere timer, så der er god mulighed for at lægge små snack og drikkepauser ind undervejs.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

pexels-photo-203555.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu