Udendørs teambuilding - vores top 5

Er udendørs teambuilding lige noget for jer? Se vores top 5 af udendørs teambuilding-aktiviteter – baseret 100 % på vores kunders valg. Vi vil altid gerne kombinere jeres udendørs aktivitet med f.eks. en vin- eller champagnesmagning og en lækker middag på én af de gode restauranter, vi samarbejder med.

GPS-dysten er vores absolut mest populære udendørs teambuilding-aktivitet. Kom med på den digitale skattejagt og find koordinater og punkter i Københavns gader sammen med kollegerne. Dyst om hvem, der er bedst og hurtigst. 

Vær med i jagten om det perfekte foto, når I er ude i Københavns gader og sammen med kollegerne skal tænke hurtigt men samtidig kreativt.

Vores GPS-dyst kan også finde sted i de københavnske kanaler, hvor I kan nyde at være til vands og at være en del af en kapsejlads, hvor kreativitet er i højsædet.

 
 

Har I lyst til at opleve naturen og samtidig være aktive? Prøv vores mountainbike tur og kom udenfor sammen med kollegerne – godt hjulpet fremad af en instruktør.

Her er teambuilding absolut i højsædet. Saml en cykel fra bunden sammen med kollegerne og ved hjælp af reservedele, værktøj og en instruktør og sørg for, at I alle kommer først over målstregen.

 

Vi har også andre spændende udendørs og indendørs teambuilding-aktiviteter at tilbyde. Se hele vores udvalg af teambuilding aktiviteter