DE MEST POPULÆRE UDENDØRS AKTIVITETER - SAMLET ÉT STED

Top 5 - udendørs teambuilding


GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve København på. Dette er en helt ny digital skattejagt, hvor I konkurrerer mod hinanden på kreativitet og samarbejde. Hvilket hold finder først frem til det rigtige punkt og hvem kan tænke mest ud af boksen, i kampen om at score flest point.

Fjernstyret Racerbil er voldsomt populært, da bilerne der køres med ikke er små legetøjs biler, men kraftige maskiner som bare buldre derud af. Vi indstiller bilerne efter niveau, så alle kan være med og får en sjov og anderledes oplevelse med hjem.

Hvor meget ved I egentlig om København og hovedstadens smukke kanaler? Vi har samlet alt det bedste i et smukt og veltilrettelagt GPS-løb på vandet. Inddelt i hold og udstyret med jeres egen private båd, har I til opgave at samarbejde om at løse de forskellige og sjove udfordringer i møder, når I navigere rundt i de smukke gamle kanaler. Sjov og hyggelig teambuilding konkurrence på vandet.

 

Højt at klatre, langt at svæve. Sus i maven og underholdning fra start til slut er præcis hvad vi kan tilbyde jer i denne teambuilding aktivitet. Hop i seletøjet og kravl til tops i de 16 meter høje trætoppe.

Bueskydningen er klodens ældste og mest prestigefyldte jagtform, som både kræver teknik, styrke og koncentration. Prøv at skyde med rigtige konkurrence buer, og oplev suset ved at sende en pil afsted med mere end 100 km/t.

 

Udendørs teambuilding - vores top 5

Er udendørs teambuilding lige noget for jer? Se vores top 5 af udendørs teambuilding-aktiviteter – baseret 100 % på vores kunders valg. Vi vil altid gerne kombinere jeres udendørs aktivitet med f.eks. en vin- eller champagnesmagning og en lækker middag på én af de gode restauranter, vi samarbejder med.

Vi har også andre spændende udendørs og indendørs teambuilding-aktiviteter at tilbyde. Se hele vores udvalg af teambuilding aktiviteter