Udendørs teambuilding - vores top 5

Er udendørs teambuilding lige noget for jer? Se vores top 5 af udendørs teambuilding-aktiviteter – baseret 100 % på vores kunders valg. Vi vil altid gerne kombinere jeres udendørs aktivitet med f.eks. en vin- eller champagnesmagning og en lækker middag på én af de gode restauranter, vi samarbejder med.

GPS-dysten er vores absolut mest populære udendørs teambuilding-aktivitet. Kom med på den digitale skattejagt og find koordinater og punkter i Københavns gader sammen med kollegerne. Dyst om hvem, der er bedst og hurtigst.

Den populære og sjove firma aktivitet, der styrker samarbejde og kommunikation hos medarbejderne.

Vores GPS-dyst kan også finde sted i de københavnske kanaler, hvor I kan nyde at være til vands og at være en del af en kapsejlads, hvor kreativitet er i højsædet.

 
 

Har I lyst til at opleve naturen og samtidig være aktive? Prøv vores mountainbike tur og kom udenfor sammen med kollegerne – godt hjulpet fremad af en instruktør.

Bueskydningen er klodens ældste og mest prestigefyldte jagtform, som både kræver teknik, styrke og koncentration. Prøv at skyde med rigtige konkurrence buer, og oplev suset ved at sende en pil afsted med mere end 100 km/t.

 

Vi har også andre spændende udendørs og indendørs teambuilding-aktiviteter at tilbyde. Se hele vores udvalg af teambuilding aktiviteter