Lærerige udendørsaktiviteter

'De fleste af os bruger faktisk mere tid sammen med kollegaerne end med familien, og lige netop derfor var det vigtigt for os at skabe et koncept, som kan hjælpe medarbejdere med at lære hinanden bedre at kende, igennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. For os er det vigtigt, at det er sjovt og rart at være sammen med kollegaerne, og at man glæder sig til at gå på arbejde hver dag. Det er i hvert fald den filosofi og ambition vi praktiserer her hos os, i Complete Event.', Christian Brøckner, Stifter af Complete Event

 

GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve København på. Dette er en helt ny digital skattejagt, hvor I konkurrerer mod hinanden på kreativitet og samarbejde. Hvilket hold finder først frem til det rigtige punkt og hvem kan tænke mest ud af boksen, i kampen om at score flest point.

Fjernstyret Racerbil er voldsomt populært, da bilerne der køres med ikke er små legetøjs biler, men kraftige maskiner som bare buldre derud af. Vi indstiller bilerne efter niveau, så alle kan være med og får en sjov og anderledes oplevelse med hjem.

Hvor meget ved I egentlig om København og hovedstadens smukke kanaler? Vi har samlet alt det bedste i et smuk og veltilrettelagt GPS-løb på vandet, som I inddelt i hold skal løse, udstyret med jeres egen private båd.

Højt at klatre, langt at svæve. Sus i maven og underholdning fra start til slut er præcis hvad vi kan tilbyde jer i denne teambuilding aktivitet. Hop i seletøjet og kravl til tops i de 16 meter høje trætoppe.

Har du hvad der skal til for at gennemføre den teknisk svære forhindringsbane, og hvor godt stoler du på dine holdkammerater?

Bueskydningen er klodens ældste og mest prestigefyldte jagtform, som både kræver teknik, styrke og koncentration. Prøv at skyde med rigtige konkurrence buer, og oplev suset ved at sende en pil afsted med mere end 100 km/t.

Photo Challenge er en grænsesøgende, spændende og ny måde at dyste mod kollagerne på. Is i maven er et nøgleord i jagten på at få taget det perfekte foto.

 
 

Side 1 af 1