philosofi

Vinsmagning

Vinsmagning.jpeg
 

Aktiviteten

Tag med på en rejse igennem nogle af klodens mest smagfulde og eksotiske vinddistrikter, og oplev forskellighenden og kraften fra særligt udvalgte vine.

Til denne vinsmagning aftales et område eller land(e) I gerne vil besøge. Sammen med en yderst dygtig og engageret sommelier, tages I med på en rejse, som er nøje planlagt og tilpasset jeres ønsker, så I på den måde får en uforglemmelig og god oplevelse i druens tegn. Vi sørger for, at vin og snacks går op i en højere enhed, og at I fra start til slut er underholdt og i godt selskab.

 

Detaljer

  • 2 timer
  • I hele landet
  • Fra 5 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

Teambuilding - vinsmagning 2.jpg
 

Selve aktiviteten

Smag, lær og quiz

Til hver drue vil I bliver præsenteret for en lille forhistorie omkring vinen, klimaet og selve landet. Dette giver en bedre forståelse for selve smagningen, og hjælper til at forstå de nuancer og smagsoplevelser, der dukker op når I smager på vinen. Ønsker I vi afholder en lille quiz, kan dette aftale før vinsmagningen med Complete Event.

Arrangementet kan enten afholde hos os, I vores hyggelige vinbutik, som er indrettet til 50 personer, i hjertet af København, eller på jeres location.

 

Hvorfor Vinsmagning?

Vi anbefaler Vinsmagning til jer som ønsker en lidt anderledes måde at afslutte et firmamøde eller en firmadag. Når først duften og smagen af vinen får lov at sætte ind, bliver der skabt et hyggeligt rum, hvor I sammen kan få talt om løst og fast.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

Vinsmagning lager.JPG
 

Forespørg på denne aktivitet nu