FOOD CLUB

Tag-Selv-Bord på den moderne måde

Bistro-de-luxe

Klassisk bistro i høj kvalitet

Restaurant Vespa

Italienske småretter i det gamle København

VESPA Logo.JPG
 

Mad fra alle verdenshjørner

Hos Complete Event foreslår vi, at I kombiner jeres teambuildingaktivitet med spisning på en af Københavns mest populære restauranter. Vi har som noget unikt mulighed for at tilbyde jer en samlet pakkeløsning, hvor I kan vælge jeres restaurant blandt et udvalg af de bedste spisesteder i København. Ved at vælge en restaurant gennem Complete Event sparer du ikke kun tid men også penge, da vi kan skræddersy en pakke der passer perfekt til jeres behov og budget.

Teambuilding hos Complete Event skal være mere end bare en aktivitet, det skal være en samlet oplevelse der skiller sig ud fra de andre. Det har vi formået ved at give dig en personlige service, hvor vi sammen får planlagt jeres firmaarrangement. Når vi har fundet den aktivitet, der passer bedst til jeres behov, har vi masser af ideer til afrundingen af jeres firmaarrangement. I vores brede udvalg af spisesteder, har vi altid noget til enhver lejlighed, og på den måde kan vi altid give jer den bedste form for teambuilding i København.


Den Perfekte afslutning på jeres teambuilding aktivitet

Om man vælger aktivitet med eller uden spisning er fuldstændig frit for. Vi har været så privilegerede at have fået lov til at indgå et samarbejde med nogle af Københavns hotteste spisesteder. Det giver os den mulighed, at vi kan tilbyde en helt suveræn madoplevelse som afslutning på en firma- eller aktivitetsdag med kollegaerne. 


Galleri

Maden, stemningen & stedet

I galleriet neden for, kan I for alvor lade smagsløgene blive fristet og få en god fornemmelse for hvad I tænker som jeres afslutning på firmadagen.