Velkommen hos

Madklubben Food Club

Rundtur3.jpg
 

Restauranten

FOOD CLUB er et tag-selv-bord fyldt med god mad og dejlige drikkevarer. Tag-selv-bordet byder på gedigne retter med et udpræget fokus på grøntsager, frilandskød, økologi og bæredygtighed.

”Hos Madklubben har man som gæst altid skulle være en aktiv meddeltager i sit måltid. Den kongstanke udforsker vi endnu dybere på FOOD CLUB: Her henter man sin egen mad og sine egne drikkevarer. Det gælder både vin, øl og sodavand. Der er ingen ekstra udgifter og intet skrevet med småt. Det synes vi er ærligt, transparent og et koncept af tiden, hvor vi ser, at flere og flere gerne vil spise ude i uformelle rammer – også på hverdage,” understreger Anders Aagaard - Indehaver af Madklubben.

 

Menu

Hos FOOD CLUB tilbyder vi hver uge tag-selv-bordet ud med nye spændende retter. Nogle af retterne er gengangere fra tidligere uger, hvor andre tilpasses til årstidens råvare.

 
 
 
 

IMG_0994.jpg
 

Hvorfor kombinere teambuilding og spisning?

Hos Complete Event foreslår vi, at I kombinerer jeres teambuildingaktivitet med spisning på en af Københavns mest populære spisesteder. Når I kombinerer jeres aktivitet med middag på en af restauranterne, får I en enkel og samlet løsning, der gør det nemt og overskueligt at planlægge den perfekte firmadag. Vi har sammensat nogle særlige pakker, som vi tilpasser efter jeres behov og ønsker, så alle kollegaerne uanset præferencer kan få en hyggelig aften. Med en udsøgt stemning i rare omgivelser, sikrer vi, at I får den perfekte afslutning på jeres firmaarrangement.

 
 
 

En hilsen fra kokken.

 

 

FOOD CLUB10.jpg
 

Forespørg på denne restaurant nu