Hæsblæsende Droneflyvning

Anmeldelser

“3 fantastiske timer.”

Oticon

“Anderledes og sjov oplevelse.”

Rockwool

“Super oplevelse.”

C.W. Obel

_D2A5850.jpg

1,5 time - fra 8 personer - I hele landet - Forespørg pris

 

Hvad er Droneflyvning?

Droneflyvning er en sjov og udfordrende teambuilding-konkurrence, hvor I som hold kæmper om at gennemføre den teknisk svære forhindringsbane på kortest tid og med færrest fejl

Udstyret med en drone har I som hold til opgave at aftale, navigere og flyve dronen igennem forhindringsbanen før de andre hold. Hvert hold bliver udstyret med deres egen drone, som er indstilles efter niveau, så vi sikrer at alle kan være med og bliver klar til kamp, til det afsluttende og nervepirrende kapløb skal afgøres.

 

Fuld fart på dronerne

 
 
 
 
_D2A5803.jpg
 

Drone race med fart på

Konkurrencen

For at gøre droneflyvning så udfordrende som muligt, stiller vi en forhindringsbane op som skal gennemføres af alle mand. Forhindringsbanen byder på alt fra utraditionelle og ''farlige'' landinger, til boldspil, præcisionsflyvning og et afsluttende kapløb på tid. I vil efter en kort præsentation blive guidet og lært op i, hvordan man styrer og navigere en drone sikkert men hurtigt rundt.

Alle kan være med

Vi tilpasser niveauet, så alle kan være med. Vores instruktør medbringer alle materialer og droner som skal bruges til flyvningen, og indstiller dronen så den kan flyes af alle mand, uanset tekniske færdigheder.  

Drone race foregår som udgangspunkt på jeres location og indendørs, eller hos os efter aftale.

 

Hvorfor flyve med drone?

At flyve med droner er en ny og sjov måde at være sammen med kollegaerne på. De fleste af os ved hvad en drone er, men det er faktisk de færreste som har prøvet at flyve en. Droneflyvning er en sjov og tempofyldt teambuilding-aktivitet, hvor I som team skal hjælpes ad om at nå i mål før jeres modstandere. Med både konkurrence og samarbejde, styrker aktiviteten også sammenholdet i grupperne.

Ring på +45 26 10 27 27 
eller send en mail til completeevent@completeevent.dk

 

Book nu

1,5 time - fra 8 personer - I hele landet - Forespørg pris

Har du set vores top 5 aktiviteter?