Udfordrende

Droneflyvning

Teambuilding - droneflyvning 2.jpg
 

Hvad er Droneflyvning?

Droneflyvning er en sjov og udfordrende teambuilding-konkurrence, hvor I som hold kæmper om at gennemføre den teknisk svære forhindringsbane på kortest tid og med færrest fejl

Udstyret med en drone har I som hold til opgave at aftale, navigere og flyve dronen igennem forhindringsbanen før de andre hold. Hvert hold bliver udstyret med deres egen drone, som er indstilles efter niveau, så vi sikrer at alle kan være med og bliver klar til kamp, til det afsluttende og nervepirrende kapløb skal afgøres.

 

Detaljer

  • 2 timer
  • I hele landet
  • Fra 8 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 
 

pexels-photo-529599.jpg
 

Drone race med fart på

Konkurrencen

For at gøre droneflyvning så udfordrende som muligt, stiller vi en forhindringsbane op som skal gennemføres af alle mand. Forhindringsbanen byder på alt fra utraditionelle og ''farlige'' landinger, til fodboldspil, ''nedskydning'' af objekter og et afsluttende kapløb på tid. I vil efter en kort præsentation blive guidet og lært op i, hvordan man styrer og navigere en drone sikkert men hurtigt rundt.

 

Alle kan være med til droneflyvning

Vi tilpasser niveauet, så alle kan være med. Vores instruktør medbringer alle materialer og droner som skal bruges til droneflyvning, og indstiller dronen så den kan flyes af alle mand, uanset tekniske færdigheder.  

Drone race foregår som udgangspunkt på jeres location og indendørs, eller hos os efter aftale.

 

Hvorfor droneflyvning?

Droneflyvning er en ny og sjov måde at være sammen med kollegaerne på. De fleste af os ved hvad en drone er, men det er faktisk de færreste som har prøvet at flyve en. Droneflyvning er en sjov og tempofyldt teambuilding-aktivitet, hvor I som team skal hjælpes ad om at nå i mål før jeres modstandere. Med både konkurrence og samarbejde, styrker droneflyvning også sammenholdet i grupperne.

Denne aktivitet er på vores top 5 over mest populære.

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 

Hvad siger vores kunder?

“Vi havde en rigtig god og sjov eftermiddag med Droneflyvning, hvor der var masser af grin, udfordring og stor konkurrence mellem kollegaer. Vi kan varmt anbefale Complete event, hvis man ønsker en anderledes og sjov oplevelse sammen med sine kollegaer. Både planlægningen og afviklingen var i top.”

— JULIE SCHOU ANDERSEN, ROCKWOOL A/S  - DRONEFLYVNING

 

drones-1620464_1920.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu