Underholdende

GPS-dysten

GPS-dysten.jpeg
 

Hvad er GPS-dysten?

GPS-dysten er en spændende og udfordrende digital skattejagt, hvor kreativitet, samarbejde og effektivitet er nøgleord for at vinde spillet

GPS-dysten er vores mest populære teambuilding aktivitet, da spillet indeholder noget for enhver smag og kan tilpasses lige netop jeres virksomhed. Udstyret med en Ipad, skal I som hold finde frem til forskellige punkter og koordinater og besvare så mange spørgsmål korrekt, som overhoved muligt. Oplev Københavns smukke gader på en ny og sjov måde og bliv udfordret på egne og hinandens grænser, når presset fra de andre hold stiger.

 

Detaljer

  • 1-3 timer
  • I hele landet
  • Fra 5 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

GPS-dysten selfie.jpg
 

2 typer spil

Konkurrence

GPS-konkurrence er et spil, hvor man dyster som hold, om at finde frem til forskellige koordinater og besvare så mange spørgsmål rigtigt, som overhovedet muligt. Spørgsmålene kan variere, og ved nogle poster skal der besvares som multiple choice, mens der ved andre skal tages et billede eller en video. Spillet vil for nogen være lidt grænseoverskridende, mens det for andre vil være en rigtig sjov og anderledes måde at være sammen med sine kollegaer på, og lærer hinanden bedre at kende.

Teamwork

GPS-teambuilding er et spil, som har fokus på deltagerne og hvor godt I kender hinanden. GPS-teambuilding er særdeles velegnet til at lære hinanden bedre at kende og styrke sammenholdet i afdelingen. Her skal man besvare spørgsmål om hinanden, have information om barndommen og indkassere så mange point som muligt. GPS-teambuilding er et spil, som har fokus på deltagerne og hvor godt I kender hinanden. 

 

Hvorfor gps-dyst?

GPS-dysten er det perfekte valg til jer, som er på udkig efter en god all-round løsning, hvor alle kan være med, uanset højde og drøjde. Aktiviteten styrker ikke kun sammenholdet, men hjælper også kollegaerne med at lære hinanden bedre at kende, imens der dystes på kreativitet, samarbejde og tid. Spillet tilpasses så det passer til lige præcis jeres gruppe.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

Hvad siger vores kunder?

"Vi havde en super udfordrende eftermiddag, med sjov, kreativitet og underholdningen i top med GPS- dysten. Super god teambuildings aktivitet som Complete event havde stablet på benene."

Morten Lundhøj, HR & Organisation, Fonden Roskilde Festival

GPS-Dysten challenge.jpeg
 

Forespørg på denne aktivitet nu