Underholdende

GPS-dysten - digital teambuilding

GPS-dysten.jpeg
 

Hvad er GPS-dysten?

GPS-dysten er en spændende og udfordrende digital skattejagt, hvor kreativitet, samarbejde og effektivitet er blandt nøgleordene for at vinde spillet

Udstyret med en iPad, har I til opgave at finde frem til forskellige punkter og koordinater i området, og besvare så mange spørgsmål korrekt, som overhovedet muligt. I denne helt nye form for digital teambuilding, navigerer I rundt i f.eks. Københavns smukke gader, og bliver udfordret på kreativt og samarbejde. Alle i gruppen involveres, og vi sørger for et højt niveau af underholdning.

 

Detaljer

  • 1-3 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

GPS-dysten selfie.jpg
 

To typer spil

GPS-teambuilding

GPS-teambuilding er spillet hvor deltagerne lærer hinanden bedre at kende, igennem sjove og udfordrende spørgsmål. Aktiviteten er særdeles velegnet til grupper der ønsker at styrke sammenholdet og kendskabet til hinanden, da der både skal besvares spørgsmål om familie og baggrund, samt opvækst og hobbyer. Alt sammen opgaver som bringer jer tættere sammen.

Konkurrence

GPS-konkurrence er spillet hvor man har til opgave, at besvare så mange spørgsmål korrekt, som overhovedet muligt. Spørgsmålene varierer undervejs, og nogle af posterne skal besvares som multiple choice, mens andre skal løses med billedtagning eller videooptagelse. Til konkurrencen dyster I mod hinanden, og for nogen vil opgaverne være grænsesøgende, mens det for andre vil være en rigtig sjov og anderledes måde, at være sammen med sine kollegaer på.

 

Hvorfor gps-dyst?

GPS-teambuilding og GPS-konkurrencen er de perfekte valg til jer, som er på udkig efter en god all-round løsning, som alle kan deltage i. Spillet er ikke af fysisk karakter og er sat sådan op, alle kan deltage uanset højde og drøjde. De to forskellige GPS-spil styrker ikke kun sammenholdet men hjælper også kollegaerne med at lære hinanden bedre at kende. GPS-teambuilding og GPS-konkurrence tilpasses, så det passer til lige præcis til jeres gruppe.

Denne aktivitet er på vores top 5 over mest populære.

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

Hvad siger vores kunder?

"Vi havde en super udfordrende eftermiddag, med sjov, kreativitet og underholdningen i top med GPS- dysten. Super god teambuildings aktivitet som Complete event havde stablet på benene."

Morten Lundhøj, HR & Organisation, Fonden Roskilde Festival

GPS-Dysten challenge.jpeg
 

Forespørg på denne aktivitet nu