Lav en reklamefilm

5 á 5.png

“Fantastisk sjov eftermiddag.”

ACCURA ADVOKATPARTNERSELSKAb

“Sjove videoer fra dagen.”

Novo Nordisk

Complete Event - Lav En Reklamefilm 1-min.jpg

3-4 timer - fra 8 personer - i hele landet - forespørg pris

 

Hvad er Lav en reklamefilm?

Lav en reklamefilm er aktiviteten som tager jer med hele vejen rundt om hvad det vil sige at indspille en reklame. Her skal I nemlig selv både filme, redigere og skrive manuskript

Sammen og som hold skal I instruere jeres egen version af hvad en gode reklamefilm indeholder. Alle i gruppen får tildelt forskellige roller og når filmen er i kassen, afsluttes hele arrangementet med et Award Show og en Oscarstatuette. Vi sørger for at underholdningsværdien er i top og medbringer alle materialer og rekvisitter, til filmning af reklamen.

Hør det fra de andre!

Vi i Accura benyttede i marts Complete Event til at lave vores egen sjove Reklamefilm. Complete Event var fra start til slut, professionelle og meget hjælpsomme.

Vi havde en fantastisk, sjov og hyggelig eftermiddag. Et rigtig vellykket arrangement hvor alle fik noget ud af det. Det er ikke sidste gang vi bruger Complete Event.
— SARAH ANDERSEN, ACCURA ADVOKATPARTNERSELSKAB - LAV EN REKLAMEFILM
 
 
 
 
movies-1167319_1920-min.jpg
 

Sådan foregår det

Lav en parodi på et kendt slogan eller virksomhedens næste reklamefilm

Efter en kort præsentation og introduktion af jeres instruktør, inddeles I i forskellige hold og får udleveret en kasse med selve opgaven. Herefter er det op til hver gruppe, at fordele roller og beslutte hvem der skal filme, skrive manuskript, være skuespiller og til sidst redigere filmen. Vi medbringer alt det professionelle udstyr og de forskellige kostumer som skal bruges til aktiviteten. Jeres instruktør hjælper og vejleder jer løbende til hvordan programmerne virker, samt hvilke effekter der kan være nyttige at bruge.

 

Award Showet

Alle de færdige film afleveres til instruktøren, som sørger for at de bliver præsenteret oppe på det store lærrede og bedømt af dommerne og de andre hold. I vil med andre ord, være sikret en dag med sjov og hyggeligt sammenvær, samt mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende. 

Og hvem ved, måske Quentin Tarantino ringer for at få hjælp, til hans næste film?

 

Hvorfor Lav en reklamefilm?

En alletiders indendørs aktivitet, som alle i gruppen kan deltage i og være med til. Vælg Lav en reklamefilm hvis I ønsker at få grinet godt igennem, tænkt ud af boksen og styrket sammenholdet i afdelingen. Aktiviteten er også særdeles velegnet til at formidle et (nyt) budskab på en kreativ og sjov facon.

Denne aktivitet er på vores top 5 over mest populære.

Ring på +45 26 10 27 27 
eller send en mail til completeevent@completeevent.dk

 

Book nu

3-4 TIMER - FRA 8 PERSONER - I HELE LANDET - FORESPØRG PRIS

 

Har du set vores top 5 aktiviteter?