Hyggelig og sjov GPS-dyst i kanalerne

Teambuilding - Complete Event - GPS-dyst i kanalerne

“Tak for en god sommerfest.”

Universal music

“Sjov og hyggelig GPS-dyst.”

Eva solo

“Yderst professionelt.”

Bristol-myers Squibb

Complete+Event+-+GPS-DYST+I+KANALERNE+3-min.jpg

2 timer - København - fra 8 personer - forespørg pris

 

Hvad er GPS-dyst i kanalerne?

GPS-dyst i kanalerne er en sjov og udfordrende ny måde, at se og opleve Københavns flotte kanler på, mens I dyster mod hinanden i et spændende kapløb om paratviden og kreativitet.

Opdelt i hold, skal I dyste på vandet og løse så mange forskellige, sjove og spændende opgaver som muligt. Vores populære og originale teambuilding aktivitet er nu kommet på vand og dette giver aktiviteten et helt nyt perspektiv. I egne små både, skal I sammen løse sjove opgaver der fører jer rundt til forskellige områder af Københavns hyggelige kanaler. I blive testet på alt fra udholdenhed og kreativitet, til samarbejde og paratviden - hvilket gør dette event til den perfekte teambuilding aktivitet.

 

Stig ombord i bådene

 
 
 
 
 
 
Complete+Event+-+GPS-DYST+I+KANALERNE+7-min.jpg
 

Selve spillet

Egne både

Hvert hold får udleveret en lille båd, som skal bruges i kampen om at besvare så mange spørgsmål korrekt, som overhovedet muligt. Jeres instruktør byder jer velkommen ved Islands Brygge, hvorfra de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger også gennemgås, så alle kan føle sig trygge på vandet. Hver gruppe bliver derefter udstyret med en Ipad, hvori der er indlagt 25-30 spørgsmål som sender jer rundt til de flotteste dele af Københavns Kanaler.

 

Pit Stop

Bådene kan kan sejle en max. hastighed på 3 knob og der vil ligeledes være et lille bord i båden, så der er mulighed for at medbringe en lille pick-nik kurv, som prikken over i'et. Ønsker I at gøre stop undervejs og spise frokost, aftales dette på forhånd med Complete Event. Vi kan både sørge for lækre sandwich og lidt koldt til ganen.

 

Hvorfor GPS-dyst i kanalerne?

Med en GPS-dyst i Københavns kanalerne, kommer medarbejderne for alvor hinanden ved. Dysten i de små både er enormt autentisk, og en rigtig flot og sjov måde at opleve København på, fra vandet. Vi har tilpasset spørgsmålene, så alle i gruppen involveres og bidrager til at vinde spillet.

Denne aktivitet er på vores top 5 over mest populære.

Ring på +45 26 10 27 27 
eller send en mail til completeevent@completeevent.dk

 

Book nu

2 TIMER - KØBENHAVN - FRA 8 PERSONER - FORESPØRG PRIS

 

Har du set vores top 5 aktiviteter?