Gådespil

Det Hvide Snit

brain-1845962_1920.jpg
 

Har du hørt om ‘Det Hvide Snit’?

‘Det Hvide Snit’ er et nervepirrende, spændende og udfordrende gådespil, som involverer alle i gruppen. En udfordring hvor overblik og nysgerrighed er nøgleord for at komme i mål før de andre hold

I 1935 testede den aldrende portugisiske læge ved navn Egas Moniz, en metode som han havde udtænkt skulle hjælpe de sindslidende. Et indgreb som I alt sin enkelthed gik ud på, at skære bestemte områder af hjernens nervebaner over, så patienten kunne få fred fra de psykiske lidelser de nu måtte døje med. For at blive vurderet egnet- eller uegnet til ‘Det Hvide Snit’, skulle man igennem flere forskellige typer opgaver. Opgaver som blev skrevet ned og gemt i arkiver, så man senere hen kunne videreudvikle og blive klogere på metoden.

Nogle af de opgaver som blev gemt, er det lykkes os at fremskaffe og genskabe.

 

Detaljer

  • 1½ - 2 timer

  • I hele landet (også på jeres lokation)

  • 4-5 personer pr. gruppe / op til 50 personer

  • Forespørg pris (afhænger af hvor, hvornår og hvor mange)

  • Spillet er både på dansk og engelsk

 
 
 
 

woman-2696386_1920.jpg
 

Hvem finder først koden og får låst sig fri

Dyst mod tiden eller hinanden

Vi har samlet alt det bedste i et spil. I vil efter en kort velkomst blive inddelt i hold og få udleveret en kuffert med selve spillet. Det hold som først får kufferten låst op, løst gåderne og fundet guldnøglen, har vundet. Det Hvide Snit er en aktivitet hvor der er skruet godt op for underholdningen, samtidig med at man dyster mod sine kollegaer om at knække koden først.

Ingen kæde er stærkere end det svageste led

‘Det Hvide Snit’ er et sjovt alsidigt spil, hvor alt fra matematisk-, kreative- og logisk tænkende kompetencer bliver taget i brug, for at løse opgaverne. Vores erfarne instruktør byder velkommen og sætter jer i gang, og sikrer at alle får en god og spændende oplevelse.

Spillet har en varighed af ca. 1½ til 2 timer og kræver blot et lokale til hvert hold, hvor I kan sidde uforstyrret.

 

Hvorfor gådespillet ‘Det Hvide Snit’?

‘Det Hvide Snit’’ er et spændende og nervepirrende gådespil, som udfordre jer på logik, kreativitet og samarbejde. Spillet er perfekt til jer der ønsker at løse kryptiske gåder og samtidig konkurrere mod hinanden om at få knækket koden. Til dette spil er der skruet godt op for intensiteten og sværhedsgraden, så alle i gruppen bliver involveret undervejs.

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

abstract-art-black-and-white-724994.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu