Mystikken om Det Hvide Snit

5 á 5.png

“Hjernevridende og lærerigt.”

Canon

“Slog benene væk.”

Verisure

“Sjovt og nervepirrende.”

CGI

Complete Event - Det Hvide Snit 2-min.jpg

1½ - 2 timer - 4-6 personer pr. gruppe / op til 60 personer på samme tid - I hele landet - forespørg pris

 

Hvad er Gådespillet - Det Hvide Snit ?

‘Det Hvide Snit’ er et nervepirrende, spændende og udfordrende gådespil, som involverer alle i gruppen. En udfordring hvor overblik og nysgerrighed er nøgleord for at komme i mål før de andre hold

I 1935 testede den aldrende portugisiske læge ved navn Egas Moniz, en metode han havde udtænkt skulle hjælpe de sindslidende. Et indgreb som I alt sin enkelthed gik ud på, at skære bestemte områder af hjernens nervebaner over, så patienten kunne få fred fra de psykiske lidelser de nu måtte døje med. For at blive vurderet egnet- eller uegnet til ‘Det Hvide Snit’, skulle man igennem flere forskellige typer prøvelser. Prøvelser som alle blev skrevet ned og gemt i arkiver, så man senere hen kunne videreudvikle og blive klogere på fremgangsmåden. Det blev senere hen strengt forbudt at udføre denne slags indgreb, da mange af patienterne enten afgik ved døden eller blev lamme.

Det er lykkedes os at fremskaffe disse gamle dokumenter, og med nærmest kirurgisk præcision, har vi genskabt de nervepirrende og udfordrende prøvelser folk blev testet i.

 

Hør det fra de andre!

Vi havde hos Yousee fornøjelsen af at blive udfordret på vores kreativitet og logiske tænkning, da Complete Event kom ud med Gådespillet - Det Hvide Snit. Der var styr på det hele fra start til slut og servicen var i top. Vil klart slå et slag for at andre også skal prøve dette spil
— RENÉ FALLESSEN, YOUSEE - GÅDESPILLET - DET HVIDE SNIT
 
 
 
 
Complete Event - Det Hvide Snit 3.1-min.jpg
 

Hold arrangementet hemmeligt og overrask dine kollegaer

Det Hvide Snit er et overraskende og sjovt gådespil, som vi anbefaler holdes hemmeligt overfor kollegaerne

Vi har samlet alt det bedste i et gådespil. Efter en kort velkomst, inddeler vi jer i hold og udleverer en kuffert til hver gruppe, som bliver hele omdrejningspunktet for selve spillet. Det hold som først får åbnet deres kuffert, løst gåderne og fundet guldnøglen til friheden - har vundet. Det Hvide Snit er aktiviteten hvor der er skruet godt op for underholdningen, samtidig med at man dyster mod sine kollegaer om først at få knækket den komplekse kode.

Dyst mod tiden eller hinanden

‘Det Hvide Snit’ er et alsidigt gådespil, hvor alt fra matematisk-, kreative- og logisk tænkende kompetencer, bliver taget i brug for at løse opgaverne. Vores erfarne instruktør byder velkommen og sætter jer ind i den noget dystre forhistorie, og hjælper undervejs med at alle får en god og spændende oplevelse.

Spillet har en varighed af ca. 1½ til 2 timer og kræver blot et lokale til hvert hold, hvor I kan sidde uforstyrret.

 

Hvorfor Gådespillet - Det Hvide Snit ?

‘Det Hvide Snit’’ er et spændende og nervepirrende gådespil, som udfordrer jer på logik, kreativitet og samarbejde. Spillet er perfekt til jer der ønsker at løse kryptiske gåder, finde og aflæse hemmelige symboler, og samtidig konkurrere mod hinanden om at få knækket koden først. Til dette spil er der skruet godt op for intensiteten og sværhedsgraden, så alle i gruppen bliver involveret undervejs.

Ring på +45 26 10 27 27 
eller send en mail til completeevent@completeevent.dk

 

Book nu

1½ - 2 TIMER - 4-6 PERSONER PR. GRUPPE / OP TIL 60 PERSONER PÅ SAMME TID - i HELE LANDET - Forespørg pris

 

Har du set vores top 5 aktiviteter?