Gådespil

Det Hvide Snit

brain-1845962_1920.jpg
 

Har du hørt om ‘Det Hvide Snit’?

‘Det Hvide Snit’ er et nervepirrende, spændende og udfordrende gådespil, som involverer alle i gruppen. En udfordring hvor overblik og nysgerrighed er nøgleord for at komme i mål før de andre hold

I 1935 testede den aldrende portugisiske læge ved navn Egas Moniz, en metode Egas havde udtænkt skulle hjælpe de sindslidende. Et indgreb som I alt sin enkelthed gik ud på, at skære bestemte områder af hjernens nervebaner over, så patienten kunne få fred fra de psykiske lidelser de nu måtte døje med. For at blive vurderet egnet- eller uegnet til ‘Det Hvide Snit’, skulle man igennem flere forskellige typer opgaver. Opgaver som blev skrevet ned og gemt i arkiver, så man senere hen kunne videreudvikle og blive klogere på metoden.

Nogle af de opgaver som blev gemt, er det lykkes os at fremskaffe og genskabe.

 

Detaljer

  • 1½ - 2 timer

  • I hele landet (også på jeres lokation)

  • 4-6 personer pr. gruppe / op til 60 personer på samme tid

  • Forespørg pris (afhænger af hvor, hvornår og hvor mange)

  • Spillet er både på dansk og engelsk

 
 
 
 

woman-2696386_1920.jpg
 

Overrask dine kollegaer

Det Hvide Snit er et overraskende og sjovt gådespil, som vi anbefaler holdes hemmeligt overfor kollegaerne

Vi har samlet alt det bedste i et gådespil. Efter en kort velkomst, inddeler vi jer i hold og udleverer en kuffert til hver gruppe, som bliver hele omdrejningspunktet for selve spillet. Det hold som først får åbnet deres kuffert, løst gåderne og fundet guldnøglen til friheden - har vundet. Det Hvide Snit er aktiviteten hvor der er skruet godt op for underholdningen, samtidig med at man dyster mod sine kollegaer om først at få knækket den komplekse kode.

Dyst mod tiden eller hinanden

‘Det Hvide Snit’ er et alsidigt gådespil, hvor alt fra matematisk-, kreative- og logisk tænkende kompetencer, bliver taget i brug for at løse opgaverne. Vores erfarne instruktør byder velkommen og sætter jer ind i den noget dystre forhistorie, og hjælper undervejs med at alle får en god og spændende oplevelse.

Spillet har en varighed af ca. 1½ til 2 timer og kræver blot et lokale til hvert hold, hvor I kan sidde uforstyrret.

 

Hvorfor gådespillet ‘Det Hvide Snit’?

‘Det Hvide Snit’’ er et spændende og nervepirrende gådespil, som udfordre jer på logik, kreativitet og samarbejde. Spillet er perfekt til jer der ønsker at løse kryptiske gåder og samtidig konkurrere mod hinanden om at få knækket koden. Til dette spil er der skruet godt op for intensiteten og sværhedsgraden, så alle i gruppen bliver involveret undervejs.

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

abstract-art-black-and-white-724994.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu