Tilbage til barndommen

Fjernstyret racerbil

adelaide-radio-controlled-raceway-arcr-mitchell-pa21.jpg
 

Hvad er Fjernstyret racerbil?

Fjernstyret racerbil er en ny, sjov og tempofyldt firmaaktivitet, hvor I får lov at konkurrere mod hinanden i bedste Le-Mans stil.

Fjernstyret racerbil er noget vi stort set alle sammen har prøvet at lege med som børn. Vi har samlet alt det bedste, og sat en bane op som I skal dyste på, om at blive afdelingens næste Kevin Magnussen. Racerløbet er en sjov og anderledes funbuilding aktivitet med kollegaerne, hvor I har til opgave at køre om kap på en bane på tid. Aktiviteten lægger særligt vægt på kommunikation, samarbejde og tålmodighed.

 

Detaljer

  • 1-2 timer
  • I hele landet
  • Fra 6 personer
  • Forespørg pris
 
 
 
 

racing-260950_1280.jpg
 

3 typer løb

Holdsport

Efter en kort præsentation og velkomst, får hvert hold udleveret en racerbil som skal designes så den repræsentere holdet på fornemmeste vis, på banen. Opdelt i hold, skal I gennemføre 3 forskellige udfordringer:

1. Første heat gælder om at alle mand skal gennemføre banen flest gange på kortest tid. Herefter vil I blive tildelt en tid, som placere jer i forhold til de andre hold.

2. Andet heat gælder om at gennemføre banen med bind for øjnene, og med hjælp fra en kollega blive guidet rundt. OBS! Hvert stød på banden eller de andre biler giver +5 sekunders straf som lægges til jeres første tid 

3. Tredje og sidste heat, også kaldet finalen, gælder om at gennemføre forhindringsbanen, som nu er udstyret med små hop og andre forhindringer. Alle mand skal igen gennemføre banen på kortest tid og med færrest fejl. 
 

Aktiviteten kan afholdes på jeres location eller på en professionel bane. Dette aftales nærmere ved bookning.

 

Hvorfor Fjernstyret racerbil?

Denne aktivitet vækker for alvor legebarnet frem i enhver, og lægger derfor op til nogle hyggelige og anderledes samtaler om gamle dage mellem kollegaerne. Aktiviteten er med til at skabe sjov og hyggeligt sammenvær, samt et helt særlige bånd imellem kollegaerne.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

r1396279_19893044.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu