Tilbage til barndommen

Fjernstyret racerbil

1½ times varighed - I hele landet - Fra 6 personer - Forespørg pris

adelaide-radio-controlled-raceway-arcr-mitchell-pa21.jpg
 

Hvad er Fjernstyret racerbil?

Fjernstyret racerbil er en ny, sjov og tempofyldt firmaaktivitet, hvor I får lov at konkurrere mod hinanden i bedste Le-Mans stil.

Fjernstyret racerbil er noget vi stort set alle husker og har prøvet, som børn. Vi har bare valgt, at gå skridtet videre og opgradere denne klassiker lidt. I skal nemlig i et hæsblæsende og højt tempo, brænde gummi af sammen i en spændende konkurrence mod hinanden. Bilerne kan køre op mod 50 km/t og i alt slags vind og vejr. Vi stiller en bane op på jeres lokation, udenfor, eller hos os efter aftale.

 

Video

 
 
 
 

racing-260950_1280.jpg
 

Kæmp for den bedste tid

Men husk PitStop

Inddelt i hold af 3 til 4 personer, har I til opgave at gennemføre den udfordrende racerbane, som stiger i sværhedsgrad – som I bliver bedre til at køre.

Til første og indledende heat, også kaldet exhausted, køres der et antal minutter indtil klokken ringer. Det hold der er er nået flest gange rundt og med færrest fejl, får tildelt den bedste start position til når finalen skal køres.

I finalen skal I igen flest gange rundt på banen, men nu med forhindringer. Alle mand skal gennemføre banen og først når sidste gruppemedlem har passeret målstregen, er holdet i mål og tinden noteret.

 

Hvorfor Fjernstyret racerbil?

Denne aktivitet vækker for alvor legebarnet frem i enhver, og lægger derfor op til nogle hyggelige og anderledes samtaler om gamle dage mellem kollegaerne. Aktiviteten er med til at skabe sjov og hyggeligt sammenvær, samt et helt særlige bånd imellem kollegaerne.

 

Ring på +45 26 10 27 27 

eller

 
 
 
 

 

 

r1396279_19893044.jpg
 

Forespørg på denne aktivitet nu