Fabelagtige fjernstyrede racerbiler

5 á 5.png

“Fed og udfordrende bane.”

Schneider Electric

“Høj fart og kanon sjov dag.”

2M-EL

Complete Event.jpg

1½ time - I hele landet - Fra 6 personer - Forespørg pris

 

Hvad er Fjernstyret racerbil?

Fjernstyret racerbil er en ny, sjov og tempofyldt firmaaktivitet, hvor I får lov at konkurrere mod hinanden i bedste Le-Mans stil.

Fjernstyret racerbil er noget vi stort set alle husker og har prøvet, som børn. Vi har valgt at gå skridtet videre, og har opgradere denne klassiker lidt. I et hæsblæsende og højt tempo, får I nu muligheden for at brænde gummi af sammen, og finde ud af hvem der er gruppens bedste køre. Bilerne I skal køre med, kan køre op til 40 km/t, og vi garantere en sjov og tempofyldt aktivitet, som alle kan være med til. Vi sætter en fed forhindringsbane op, og sørger for at I får noget at tale om lang tid efter. Aktiviteten kan foregå på jeres lokation, eller hos os, efter aftale.

 

Intet er en udfordring!

 
 
 
 

IMG_2604-min.jpg
 

Kæmp for den bedste tid

Men husk PitStop

Inddelt i hold af 3 til 4 personer, har I til opgave at gennemføre den udfordrende racerbane, som stiger i sværhedsgrad – for hver heat i gennemføre.

Til første og indledende heat, også kaldet exhausted, køres der et antal runder, indtil klokken ringer. Det hold der er er nået flest gange rundt og med færrest fejl, får tildelt den bedste start position til når finalen skal køres.

I finalen placeres I efter hvem der har klaret andet heat bedst, og her skal I igen hurtigst rundt på banen, men nu med forhindringer. Alle mand skal gennemføre banen lige mange gange og det hold som først får alle mand igennem og bilene over målstrengen - kan kalde sig vinderne.

 

Hvorfor Fjernstyret racerbil?

Denne aktivitet vækker for alvor legebarnet frem i enhver, og vil derfor også kunne bidrage med hyggelige og sjove samtale emner, dagene efter I har dystet. Aktiviteten er voldsomt populær, da bilerne ikke er små legetøjs biler, men kraftige maskiner som bare buldre derud af. Vi indstiller bilerne efter niveau, så alle kan være med og får en sjov og anderledes oplevelse med hjem.

Denne aktivitet er på vores top 5 over mest populære.  

Ring på +45 26 10 27 27 
eller send en mail til completeevent@completeevent.dk

 

Book nu

1½ TIMES - I HELE LANDET - FRA 6 PERSONER - FORESPØRG PRIS

 

Har du set vores top 5 aktiviteter?