Firmaevent København

Er du i færd med at planlægge et firmaevent for din arbejdsplads i København? Så er vi hos Complete Event klar til at inspirere dig gennem vores enkle og spændende koncept. Vi har over 10 års erfaring med at arrangere firmaevents for virksomheder i København og resten af landet. Vi kan tilbyde en lang række forskellige aktiviteter, og vi kan varetage alle opgaver fra planlægning til afvikling af firmaeventet.

Stort udvalg af firmaevents i København

Hos Complete Event kan vi tilbyde diverse teambuildingaktiviteter til jeres firmaevent i København.

Hvis I er til hyggelige, rolige aktiviteter, som forkæler den søde tand, kan I for eksempel lave jeres egne flødeboller eller lave fyldte chokolader i professionelle rammer. I kan også lave jeres egen is med øje for detalje og samarbejde.

Hvis I er mere til udendørsaktiviteter, kan I vælge udfolde jer med rappelling, som er en rigtig god teambuildingøvelse, der giver sammenhold blandt kollegaer. I kan også vælge en mountainbiketur, hvor I kan få pulsen op og opleve naturen sammen.

Det er også en mulighed at være aktiv indendørs med for eksempel klatring. Her kan I øve jer i at klatre og arbejde med at overkomme højdeskræk i trygge og professionelle rammer.

Kontakt os omkring dit næste firmaevent i København

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål, eller du gerne vil vide mere om vores aktiviteter til jeres firmaevent i København.

Complete Event ligger i København, men vi arrangerer firmaevents i hele landet. Du kan derfor roligt kontakte os, selvom dit firmaevent ikke skal foregå i København.

Vi glæder os til at hjælpe dig til det helt rigtige firmaevent, så det giver størst mulig værdi for jer.