Du er altid velkommen forbi vores kontor i Ballerup, men vi kommer også gerne ud og hilser på hos jer. 

Adresse: Complete Event ApS, Lautruphøj 5-7, 2750 Ballerup
EMAIL: completeevent@completeevent.dk
Telefon: +45 26 10 27 27 CVR: 38055976

Navn *
Navn
 

Christian Brøckner - partner & head of sales

Christian er den ene af partnerne i Complete Event og sidder til dagligt med kontakten til kunderne. Han etablerer både kontakt til nye kunder og vedligeholder kontakten til de eksisterende kunder i butikken. Christian har altid været interesseret i salg og forstår i særdeleshed hvordan der skabes personlige relationer med kunderne. For Christian er det vigtigere at kunden får det rigtige frem for at lukke et salg. For en glad og tilfreds kunde vender tilbage.

  • Mail: completeevent@completeevent.dk

  • Telefonnummer: +45 26 10 27 27


Christian Brøckner - Complete Event
 

Linus Spon - Complete Event

Linus Spon - partner & head of marketing and finance

Linus er den ene af partnerne i Complete Event og sidder til dagligt med udvikling af hjemmeside, SoMe platforme og markedsføringsmateriale. Derudover har Linus også ansvaret for økonomistyringen, og ordner alt fra bogføring til fakturering.

Linus er desuden ansvarlig for planlægningen og afviklingen af arrangementerne i Complete Event. Han booker instruktører ind til dagen, og sikrer at der altid er udstyr klar til arrangementerne. Det vil også være Linus som står for kontakten med kunderne, så snart der skulle være spørgsmål til dagen, særlige ønsker til restauranten eller andre spørgsmål.

  • Mail: completeevent@completeevent.dk

  • Telefonnummer: +45 28 94 44 61