Firmaevent

 
 
teambuilding-firmaevent.jpg

Firmaevent - København giver mange muligheder

 
 

Mangler du inspiration til dit firmaevent for din arbejdsplads i København? Complete Event har over 10 års erfaring med at arrangere firmaevents for virksomheder i København og resten af landet.

Vi kan tilbyde en lang række forskellige aktiviteter, og vi kan varetage alle opgaver fra planlægning til afvikling af firmaeventet.

 
 
 

Stort udvalg af firmaevents

 

Hos Complete Event kan vi tilbyde diverse teambuilding-aktiviteter til jeres firmaevent i København.

Hvis I er til hyggelige, rolige aktiviteter, som forkæler den søde tand, kan I for eksempel lave jeres egne flødeboller, hvor I selv får lov at forme flødebollerne, give dem overtræk og naturligvis smage på dem. I kan også nye gode vine ved en vinsmagning eller få udsøgte bobler ved en champagnesmagning.

Hvis I er mere til udendørsaktiviteter, kan I vælge at udfolde jer med rappelling, som er en rigtig god teambuilding-øvelse, der giver sammenhold blandt kollegaer. I kan også vælge en mountainbiketur, hvor I kan få pulsen op og opleve naturen sammen.

Det er også en mulighed at være aktiv indendørs med for eksempel klatring. Her kan I øve jer i at klatre og arbejde med at overkomme højdeskræk i trygge og professionelle rammer.

 
 
 
 

mennesker-der-jongelerer.jpg
 

KONTAKT OS OMKRING DIT NÆSTE FIRMAEVENT

Vi sidder klar ved telefonen, hvis I har spørgsmål, eller I gerne vil vide mere om vores aktiviteter til jeres firmaevent i København.

Complete Event ligger i København, men vi arrangerer firmaevents i hele landet. I kan derfor roligt kontakte os, selvom dit firmaevent ikke skal foregå i København.

Vi glæder os til at hjælpe jer til det helt rigtige firmaevent, så det giver størst mulig værdi for jer.

make-it-happen-firmaevent.jpg
 
 
 

 

 

vinsmagning-firmaevent.jpg
 

Forespørg på jeres næste firmaevent nu