Hos Complete Event udvikler vi nye og spændende teambuilding aktiviteter som ikke er set før og denne gang har vi ramt hovedet på sømmet. Med inspiration i de klassiske escape spil, har vi udviklet en mobil version som tager break out til et helt nyt niveau.

 

Hvor hurtigt kan en drone egentlig flyve, hvor mange forhindringer kan I komme forbi og hvor præcist kan I lande den. Hvem er teamets bedste til at flyve med drone?

Optag firmaets næste reklamefilm og konkurrer mod de andre hold, om at indspille den bedste film. Vi sørger for et et fedt setup, hvor opgaver som manuskript, rollefordeling og redigerings færdigheder, skal indgå i løsningen på opgaven. Vi medbringer alt udstyr til denne aktivitet.

Det Hvide Snit var et kirurgisk indgreb i hjernen som blev foretaget på personer med psykiske

lidelser. Man testede folk i forskellige typer af opgaver og gåder, og vurderede herefter deres mentale tilstand. Indgrebet blev senere strengt forbudt, men opgaverne blev skrevet ned og gemt, så man senere kunne udvikle på metoden. De opgaver som blev gemt, er vi kommet i besiddelse af og har genskabt.

Hvem er hurtigst på aftrækkeren når der skal skydes med skarpt i Skandinaviens vildeste og eneste indendørs skydebiograf?

Hvad består en flødebolle af, hvordan er den bygget op og hvor gammel er den. Lav jeres egne flødeboller og bestemt selv smagen.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke.

Kan du grine af dine problemer om 10 år, så er de nok ikke så slemme. Hvor kommer latteren fra, hvordan bruger vi den til at skabe bedre fokus og kan man grine på kommando?