Udfordrende indendørsaktiviteter

'De fleste af os bruger faktisk mere tid sammen med kollegaerne end med familien, og lige netop derfor var det vigtigt for os at skabe et koncept, som kan hjælpe medarbejdere med at lære hinanden bedre at kende, igennem sjove, lærerige og udfordrende aktiviteter. For os er det vigtigt, at det er sjovt og rart at være sammen med kollegaerne, og at man glæder sig til at gå på arbejde hver dag. Det er i hvert fald den filosofi og ambition vi praktiserer her hos os, i Complete Event.', Christian Brøckner, Stifter af Complete Event

 

Hvor hurtigt kan en drone egentlig flyve, hvor mange forhindringer kan I komme forbi og hvor præcist kan I lande den. Hvem er teamets bedste til at flyve med drone?

Optag firmaets næste reklamefilm og konkurrer mod de andre hold, om at indspille den bedste film. Vi sørger for et et fedt setup, hvor opgaver som manuskript, rollefordeling og redigerings færdigheder, skal indgå i løsningen på opgaven. Vi medbringer alt udstyr til denne aktivitet.

Gådespillet - Det Hvide snit

Det Hvide Snit var et kirurgisk indgreb i hjernen som blev foretaget på personer med psykiske

lidelser. Man testede folk i forskellige typer af opgaver og gåder, og vurderede herefter deres mentale tilstand. Indgrebet blev senere strengt forbudt, men opgaverne blev skrevet ned og gemt, så man senere kunne udvikle på metoden. De opgaver som blev gemt, er vi kommet i besiddelse af og har genskabt.

Hvem er hurtigst på aftrækkeren når der skal skydes med skarpt i Skandinaviens vildeste og eneste indendørs skydebiograf?

Museums skattejagt er vores helt nye indendørs aktivitet, hvor I sammen skal udforske museets ukendte skatte.

Hvordan bygger man en racerbil i pap, som kan bære en kollega fra teamet, og vinde det afsluttende kapløb?

Samarbejde er et nøgleord for at slippe ud af rummet før tiden rinder ud. Svaret er (måske) lige foran øjnene på jer.

Hvad består en flødebolle af, hvordan er den bygget op og hvor gammel er den. Lav jeres egne flødeboller og bestemt selv smagen.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke.

Sprudlende og estetisk er den bedste måde at beskrive oplevelsen på vores champagnesmagning.

Måske har Lone fra HR eller Søren fra Marketing irriteret dig længe - nu får du mulighed for at få gjort regnskabet op, en gang for alle I jeres egen fægtekonkurrence.

Lys, mørk, sød eller bitter - smag på lige netop den type øl du bedst kan lide, og tag med en tur ned i bryggerens kælder til en spændende fortælling og smagning, af øllets historie.

Smag, lær og konkurrer i et lækkert udvalg af spændende cocktails, med vores professionelle bartender.

Oplev intensiteten og fordybelsen i kunsten at tegne et andet menneske fra top til tå.

Styrk sammenholdet i gruppen, og oplev stemningen i forskellige simple men sjove icebreaker-øvelser.

Globalisering og netværkssamarbejde er nogle af elementerne når I sammen skal afprøve virtuel teambuilding

 

Side 1 af 2