I Danmark er vi gode til at tage os af vores medarbejdere, og teambuilding er et af de værktøjer som kan hjælpe med at skabe medarbejderglæde og loyalitet blandt kollegaerne. Derfor står vi hos Complete Event forrest i kampen mod dårlig kollegaskab, og tilbyder derfor nogle af de sjoveste og anderledes teambuilding aktiviteter, som kan være med til at styrke sammenholdet i afdelingen.

 

GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve København på. Dette er en helt ny digital skattejagt, hvor I konkurrerer mod hinanden på kreativitet og samarbejde. Hvilket hold finder først frem til det rigtige punkt og hvem kan tænke mest ud af boksen, i kampen om at score flest point.

Fjernstyret Racerbil er voldsomt populært, da bilerne der køres med ikke er små legetøjs biler, men kraftige maskiner som bare buldre derud af. Vi indstiller bilerne efter niveau, så alle kan være med og får en sjov og anderledes oplevelse med hjem.

Hvor meget ved I egentlig om København og hovedstadens smukke kanaler? Vi har samlet alt det bedste i et smuk og veltilrettelagt GPS-løb på vandet, som I inddelt i hold skal løse, udstyret med jeres egen private båd.

Har du hvad der skal til for at gennemføre den teknisk svære forhindringsbane, og hvor godt stoler du på dine holdkammerater?

Bueskydningen er klodens ældste og mest prestigefyldte jagtform, som både kræver teknik, styrke og koncentration. Prøv at skyde med rigtige konkurrence buer, og oplev suset ved at sende en pil afsted med mere end 100 km/t.