Forslag til teambuilding aktiviteter– top 5

På denne side finder I vores mest populære forslag til teambuilding aktiviteter. De er baseret på medarbejdernes absolutte favoritter og dermed på, hvilke forslag til aktiviteter vores kunder selv har til teambuilding.

Der er noget for enhver smag, uanset om man er til teambuilding med droneflyvning, at dyste i vores digitale skattejagt om hvem, der er bedst til at finde bestemte GPS-koordinater, om I har lyst til at lave jeres helt egen professionelle reklamefilm, om I vil begive jer ud i at bygge en solid og kreativt udført racerbil eller om I vil jagte det perfekte foto i vores photo-challenge.

GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve København på. Hvem finder først frem til skatten og kodeordet.

Hvor hurtigt kan en drone egentlig flyve, hvor mange forhindringer kan I komme forbi og hvor præcist kan I lande den. Hvem er teamets bedste til at flyve med drone? 

Optag firmaets næste reklamefilm og konkurrer mod de andre hold om at lave den sjoveste og mest professionelle film.

 
 

Hvordan bygger man en racerbil i pap, som kan bære en kollega fra teamet, og vinde det afsluttende kapløb?

Photo Challenge er en grænsesøgende, spændende og ny måde at dyste mod kollagerne på. Is i maven er et nøgleord i jagten på at få taget det perfekte foto.