Forslag til teambuilding aktiviteter – top 5

På denne side finder I vores mest populære forslag til teambuilding aktiviteter. De er baseret på medarbejdernes absolutte favoritter og dermed på, hvilke forslag til aktiviteter vores kunder selv har til teambuilding.

Der er noget for enhver smag, uanset om man er til teambuilding med droneflyvning, at dyste i vores digitale skattejagt om hvem, der er bedst til at finde bestemte GPS-koordinater, om I har lyst til at lave jeres helt egen professionelle reklamefilm, om I vil begive jer ud i at bygge en solid og kreativt udført racerbil eller om I vil jagte det perfekte foto i vores photo-challenge.

GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve København på. Hvem finder først frem til skatten og kodeordet.

Hvor hurtigt kan en drone egentlig flyve, hvor mange forhindringer kan I komme forbi og hvor præcist kan I lande den. Hvem er teamets bedste til at flyve med drone?

Det Hvide Snit var et kirurgisk indgreb i hjernen som blev foretaget på personer med psykiske

lidelser. Man testede folk i forskellige typer af opgaver og gåder, og vurderede herefter deres mentale tilstand. Indgrebet blev senere strengt forbudt, men opgaverne blev skrevet ned og gemt, så man senere kunne udvikle på metoden. De opgaver som blev gemt, er vi kommet i besiddelse af og dem har vi genskabt.

 
 

Hvor meget ved I egentlig om København og hovedstadens smukke kanaler? Vi har samlet alt det bedste i et smuk og veltilrettelagt GPS-løb på vandet, som I inddelt i hold skal løse, udstyret med jeres egen private båd.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke.