OVERSIGT over vores mest populære aktiviteter, valgt af vores kunder

Top 5 - teambuilding aktiviteter


GPS-dysten er en sjov, udfordrende og spændende måde at opleve København på. Dette er en helt ny digital skattejagt, hvor I konkurrerer mod hinanden på kreativitet og samarbejde. Hvilket hold finder først frem til det rigtige punkt og hvem kan tænke mest ud af boksen, i kampen om at score flest point.

Hvor hurtigt kan en drone egentlig flyve, hvor mange forhindringer kan I komme forbi og hvor præcist kan I lande den. Hvem er teamets bedste til at flyve med drone? Prøv droneflyvning som firmaaktivitet og mærk suset fra propellerne, i en sjov teambuilding konkurrence med moderne legetøj.

Det Hvide Snit er et anmelderrost og spændende gådespil, hvor alt det bedste fra Escape Rooms, Break Out Rooms og gådespil, er samlet i en pakke. Hvilken gruppe knækker først den hemmelige gåde og finder frem til sølvnøglen, som kan løsne stødhalsbåndet. Er I til gåder, konkurrence og Escape Room teambuilding, så er Det Hvide Snit helt klart firmaaktiviteten for jer.

 

Hvor meget ved I egentlig om København og hovedstadens smukke kanaler? Vi har samlet alt det bedste i et smukt og veltilrettelagt GPS-løb på vandet. Inddelt i hold og udstyret med jeres egen private båd, har I til opgave at samarbejde om at løse de forskellige og sjove udfordringer i møder, når I navigere rundt i de smukke gamle kanaler. Sjov og hyggelig teambuilding konkurrence på vandet.

Prøv vores yderst populære og velsmagende kokkeskole, og få gode råd og tips af professionelle kokke. Vi sørger for en sjov og velsmagende teambuilding oplevelse med mad, hvor I sammen skal tilberede, anrette og spise en lækker 3 retters menu. Dyst mod hinanden eller samarbejder som gruppe i jeres egen kogeskole.

 

Forslag til teambuilding aktiviteter – top 5

På denne side finder I vores mest populære forslag til teambuilding aktiviteter. De er baseret på medarbejdernes absolutte favoritter og dermed på, hvilke forslag til aktiviteter vores kunder selv har til teambuilding.

Der er noget for enhver smag, uanset om man er til teambuilding med droneflyvning, at dyste i vores digitale skattejagt om hvem, der er bedst til at finde bestemte GPS-koordinater, om I har lyst til at lave jeres helt egen professionelle reklamefilm, om I vil begive jer ud i at bygge en solid og kreativt udført racerbil eller om I vil jagte det perfekte foto i vores photo-challenge.

Vi hjælper gerne med at finde endnu flere spændende indendørs teambuilding-aktiviteter til jer. Se hele vores udvalg af teambuilding aktiviteter.